Ολυμπιακός: Σενάριο από την Ισπανία για τον 26χρονο εξτρέμ Χόρχε ντε Φρούτος

Ολυμπιακός: Σενάριο από την Ισπανία για τον 26χρονο εξτρέμ Χόρχε ντε Φρούτος

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Ισπανία ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του 26χρονου εξτρέμ της Λεβάντε, Χόρχε ντε Φρούτος.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι εδώ και λίγες ημέρες ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός τεχνικό ήρθε, είδε, υπέγραψε και πλέον έχει σηκώσει… μανίκια προκειμένου να βάλει ξανά στις ράγες των επιτυχιών τους ερυθρόλευκους.

Ο 42χρονος έχει βάλει μπροστά την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού και σε συνεννόηση πάντα με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Αντόνιο Κορδόν ξεψαχνίζουν την αγορά, προκειμένου να βρουν τους ιδανικούς.

Διαβάστε επίσης: SPORT: «Η Μπαρτσελόνα ήθελε τον Ντάρντερ αν δεν προέκυπτε ο Γκουντόγκαν – Τον πιέζει πολύ ο Ολυμπιακός, μέσα η Μπέτις»

Ανάμεσα στις περιπτώσεις που φαίνεται να έχουν ξεχωρίσει, είναι και αυτή του 26χρονου εξτρέμ της Λεβάντε, Χόρχε ντε Φρούτος με τον Ισπανό άσο να βρίσκεται ψηλά στην λίστα των Πειραιωτών, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην πατρίδα του.

Ο Ισπανός εξτρέμ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Λεβάντε μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και η αξία του ανέρχεται στα 8.000.000 ευρώ.

Ο 26χρονος επιθετικός τελείωσε τη σεζόν έχοντας 46 συμμετοχές, πέντε γκολ και οκτώ ασίστ και ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει ομάδες της Λα Λίγκα. Ο Ντε Φρούτος πέρασε από τη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης και αγωνίστηκε στη Βαγιαδολίδ, την Ράγιο Βαγεκάνο και η Ρεάλ Μαδρίτης τον παραχώρησε στη Λεβάντε το καλοκαίρι του 2020.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ