ΑΕΚ: Τα πραγματικά δεδομένα για Πινέδα και ο στόπερ που… έρχεται

ΑΕΚ: Τα πραγματικά δεδομένα για Πινέδα και ο στόπερ που… έρχεται

Και ενώ η προετοιμασία ξεκινάει σε δυο μέρες η Ένωση θέλει να κλείσει δυο πολύ σημαντικές τρύπες... Η μία ακούει στο όνομα Πινέδα και η άλλη έχει να κάνει με τον εκλεκτό της άμυνας.

Εβδομάδα εξελίξεων για την ΑΕΚ αυτή που έρχεται. Η Ένωση ξεκινάει την προετοιμασία της στις 27 Ιουνίου στην Ολλανδία και ο Ματίας Αλμέιδα θέλει να έχουν κλείσει άμεσα δυο τρύπες. Η μία έχει να κάνει με το χώρο του κέντρου και πιο συγκεκριμένα με τον Ορμπελίν Πινέδα.

Διαβάστε επίσης: Πάει να κλείσει κι άλλη μεταγραφή ο Παναθηναϊκός – Αυτόν θέλει ο Αταμάν

Τα πραγματικά δεδομένα

Οι «κιτρινόμαυροι» είναι δεδομένο πως θέλουν τον Μεξικανό πάρα πολύ, και επίσης είναι δεδομένο πως θα κάνουν την… προσπάθειά τους για να τον αποκτήσουν αλλά… Τα ποσά που ακούγεται ότι μπορεί να δώσουν, αυτά των 6,5 – 7 εκατομμυρίων φαίνεται να μην ισχύουν. Η Ένωση έχει προτείνει στη Θέλτα πολλές λύσεις, για να μείνει στην Αθήνα ο 26χρονος άσος, με όσο το δυνατόν καλύτερο οικονομικό deal για αυτή.

Συγκεκριμένα οι «κιτρινόμαυροι» έχουν κάνει πρόταση συνιδιοκτησίας του ποδοσφαιριστή με ποσοστό αγοράς δικαιωμάτων.

Έχουν προτείνει μπόνους επίτευξης στόχων προς της Θέλτα και κάνουν ότι μπορούν για να κρατήσουν στην ομάδα έναν παίκτη που ήταν κομβικός πέρσι, αλλά τα ποσά που ακούγονται μοιάζουν αρκετά μεγάλα για την ΑΕΚ, που δε θα τρελαθεί κίολας για να κάνει δικό της τον Ορμπελίν.

Αν λοιπόν δεν τα καταφέρει θα κινηθεί για άλλες περιπτώσεις.

Από εκεί και πέρα η δεύτερη τρύπα έχει να κάνει με την άμυνα, εκεί όπου ο Αλμέιδα περιμένει έναν ποδοσφαιριστή με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτούς που ήδη έχει, για να κλείσει τη γραμμή των στόπερ.

Αυτός έχει βρεθεί και στην Ένωση περιμένουν μέσα στις επόμενες δυο τρεις ημέρες την απάντηση του. Αν αυτή είναι θετική τότε θα είναι στην προετοιμασία στην Ολλανδία.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως η Ένωση θα βρίσκεται στην Ολλανδία από τις 27 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου όπου θα δώσει σίγουρα δυο πολύ δυνατά φιλικά.

Οι «κιτρινόμαυροι» συγκεκριμένα θα αναχωρήσουν για το Μπουργκ Χάαμστεντε στις 27 Ιουνίου όπου έχουν προγραμματίσει τρία φιλικά χωρίς να είναι γνωστό πότε θα γίνει το πρώτο.

Στις 8 Ιουλίου, η ΑΕΚ θα δώσει φιλικό με την βελγική Αντβέρπ και μία ημέρα πριν την αναχώρησή της από την Ολλανδία (13/7), θα παίξει κόντρα στην Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ