Η… ανάγκη της Θέλτα «σπρώχνει» τον Πινέδα στην ΑΕΚ

Η… ανάγκη της Θέλτα «σπρώχνει» τον Πινέδα στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ προσπαθεί να κλείσει το deal του Πινέδα με τη Θέλτα, με ένα δημοσίευμα από τη Γαλικία να αναφέρει πως η επίτευξη συμφωνίας βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ.

Ο Ορμπελίν Πινέδα είχε μια εξαιρετική σεζόν με την ΑΕΚ με 10 γκολ και 4 ασίστ σε 42 ματς και δίκαια ήταν ένας από τους MVP της νταμπλούχου Ελλάδος.

Ο Μεξικανός χαφ αγωνίζεται στην ΑΕΚ ως δανεικός και από της σεζόν η Ένωση δίνει μεγάλη μάχη για να τον αποκτήσει με μεταγραφή, ευρισκόμενη σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με τη Θέλτα, καθώς ο Ματίας Αλμέιδα θεωρεί τον Πινέδα βασικό κομμάτι της ομάδας που έχει στο μυαλό του ενόψει της νέας σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ο βασικός στόπερ, το «6άρι» αλά Βινίσιους ή Γιάνγκελ Ερέρα και ο νέος σέντερ φορ που θέλουν Μαρτίνεθ, Κορδόν

Οι διαπραγματεύσεις με τη Θέλτα καλά κρατούν και μάλιστα ένα δημοσίευμα από την Ισπανία αναφέρει πως το deal μπορεί να επιτευχθεί με ένα ποσό κοντά στα 7 εκατ. ευρώ. Τώρα έρχεται ένα άλλο δημοσίευμα από τη Γαλικία και το σάιτ «Faro de Vigo» να… σκορπίσει χαμόγελα στους φίλους της Ένωσης.

Αναφέρει πως η Θέλτα είναι σε μεγάλη ανάγκη να πουλήσει ποδοσφαιριστές το πολύ μέχρι τις 30 Ιουνίου. Αυτό συμβαίνει γιατί θέλει να ισοσκελίσει τα οικονομικά της που βρίσκονται σε μη αποδεκτή κατάσταση μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, για να μπορεί να κινηθεί μεταγραφικά από την 1 Ιουλίου.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η ισπανική ομάδα έχει βγάλει στη… βιτρίνα αρκετούς ποδοσφαιριστές της (Πινέδα, Χάβι Γκαλάν, Άιντο και Γκάμπερι Βέιγκα), αναφέροντας χαρακτηριστικά πως θέλει να πουλήσει τον Πινέδα στην ΑΕΚ και τον Χάβι Γκαλάν στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αν ισχύει αυτό, μια υπόθεση που κατά το «μοντέλο Αραούχο» ίσως να ταλαιπωρούσε τους κιτρινόμαυρους για πολλές εβδομάδες, αναμένεται να κλείσει σύντομα και με θετικό πρόσημο για την ΑΕΚ, που θα μπορέσει με μεγαλύτερη άνεση να επικεντρωθεί στις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις του σχεδιασμού του Αλμέιδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ