Στο στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε το «κανόνι» του ΠΑΟΚ Β’ (pic & vid)

Στο στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε το «κανόνι» του ΠΑΟΚ Β’ (pic & vid)

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Τουρκία, η Φενέρμπαχτσε έχει στη λίστα της τον Βλάντιμιρ Μπράντονιτς που πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τον ΠΑΟΚ Β'.

Ο Βλάντιμιρ Μπράντονιτς είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση ποδοσφαιριστή καθώς τον Δεκέμβριο θα γίνει 24 ετών και αγωνίζεται στην ομάδα Β’ του ΠΑΟΚ. Είναι σε μία ηλικία που είτε θα ανέβει στη μεγάλη ομάδα είτε θα πρέπει να αναζητήσει αλλού την τύχη του.

Ο Βόσνιος επιθετικός ήταν ο πρώτος σκόρερ του Δικεφάλου στη Super League 2 με εννιά γκολ σε 20 εμφανίσεις ενώ έδωσε και επτά ασίστ. Ήταν από τους παίκτες του ΠΑΟΚ Β’ που έλαμψαν την περσινή σεζόν και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά θα ακολουθήσει την πρώτη ομάδα στην προετοιμασία στην Ολλανδία κατόπιν εισήγησης του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Εκεί θα έχει την ευκαιρία να δείξει τι αξίζει και να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, με τον οποίο έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024. Σύμφωνα όμως με δημοσιεύματα από την Τουρκία, ο Μπράντονιτς είναι στο στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε μαζί με τον Ρουμάνο εξτρέμ της Πάρμα, Ντένις Μαν.

Για την ακρίβεια, στη γειτονική χώρα σημειώνεται πως ο παίκτης προτάθηκε και εξετάζεται από τη Φενέρ. Κάτι που ίσως μαρτυρά και την πρόθεση του ίδιου για το επόμενο βήμα, κατανοώντας πως είναι πλέον σε μία ηλικία που δεν έχει περιθώρια για να μείνει στάσιμος.

Πρόπερσι, στην πρώτη του χρονιά στον ΠΑΟΚ Β’, ο Μπράντονιτς στάθηκε πολύ άτυχος. Ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό πρόβλημα στους κοιλιακούς και έπαιξε σε μόλις δύο ματς, σημειώνοντας και δύο γκολ. Εχει κληθεί για προπονήσεις με την πρώτη ομάδα μέσα στην περασμένη σεζόν και τώρα έχει την ευκαιρία του. Κι ενώ μένει να φανεί αν έχουν βάσει τα σενάρια για Φενέρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ