Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα: Η «υπόσχεση» του Γ. Σαββίδη και το silver alert των μεταγραφών

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα: Η «υπόσχεση» του Γ. Σαββίδη και το silver alert των μεταγραφών

Μεταγραφές ακούνε και μεταγραφές δε βλέπουνε οι οπαδοί του ΠΑΟΚ...

«Και εμείς πονάμε με την πορεία, τόσο ηθικά όσο και οικονομικά. Θα αποκτήσουμε 6-7 παίκτες τουλάχιστον. Άλλοι τόσοι θα φύγουν από την ομάδα», είχε αναφέρει στους οπαδούς του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Σαββίδης. Τότε, μετά την ήττα από την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου. Μετά την τελευταία αποτυχία της σεζόν που μας πέρασε.

Εξοργισμένοι και απογοητευμένοι οπαδοί του Δικεφάλου είχαν συγκεντρωθεί στην Τούμπα, προκειμένου να ζητήσουν εξηγήσεις για την εμφάνιση στον τελικό του Πανθεσσαλικού. Αναζητούσαν πειστικές απαντήσεις και έλαβαν υποσχέσεις από τον Γιώργο Σαββίδη. Υποσχέσεις για μεταγραφικό μπάσιμο και προσθήκη τουλάχιστον έξι-επτά παικτών. Ποιο είναι το αποτέλεσμα μετά από έναν ολόκληρο μήνα; Μια τρύπα στο νερό.

Η λέξη «μεταγραφή» αγνοείται στο λεξιλόγιο του ΠΑΟΚ. Ονόματα ακούμε και προσθήκες δεν βλέπουμε στον ασπρόμαυρο πλανήτη, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να «καίγεται» για ενίσχυση. Ειδικά στη θέση του φορ, το ένα φιάσκο διαδέχεται το άλλο για τον Δικέφαλο, με τα «άκυρα» να πέφτουν βροχή. Η «απόκτηση Γκαμπιαντίνι» μετατράπηκε σε «παραμονή του Μπράντον Τόμας» και δικαιολογημένα ο κόσμος βρίσκεται στα κάγκελα. Οπως φυσικά και ο Ρουμάνος τεχνικός.

Σε λίγες μέρες η ομάδα αναχωρεί για την Ολλανδία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και ο Ρουμάνος προπονητής πονοκεφαλιάζει. Βλέπει ότι η ομάδα του ενδέχεται να πάει… γυμνή στα ματς του Conference League με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Ο κίνδυνος επανεμφάνισης μιας Εστερσουντ και μιας Λέφσκι Σόφιας είναι κάτι παραπάνω από ορατός με αυτά τα δεδομένα. Και αυτό το γνωρίζει καλά ο Λουτσέσκου. Που δεν είναι διατεθειμένος να παίξει και κορώνα-γράμματα την προπονητική του καριέρα.

Έξι με επτά μεταγραφές προανήγγειλε λοιπόν ο Γιώργος Σαββίδης και ο κόσμος του ΠΑΟΚ τις αναζητεί με… κιάλια. Κραυγαλέα τα κενά στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ, με τους ανθρώπους της ομάδας να καλούνται να τρέξουν. Αν δε θέλουν να συμβιβαστούν με την ιδέα άλλης μια αποτυχημένης σεζόν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ