Στην pole position για άσο της Μπέτις ο Ολυμπιακός – Τι αποκαλύπτουν οι Ισπανοί

Στην pole position για άσο της Μπέτις ο Ολυμπιακός – Τι αποκαλύπτουν οι Ισπανοί

Τι γράφουν στην Ισπανία για τον Πολ Ακουοκού της Μπέτις που βρίσκεται στο στόχαστρο του Αντόνιο Κορδόν και του Ολυμπιακού...

Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχουν σηκώσει για τα καλά τα μανίκια στον Ολυμπιακό με στόχο την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού ενόψει της νέας σεζόν. Οι Πειραιώτες κινούνται σε πολλά ταμπλό, ωστόσο για τη θέση του αμυντικού χαφ φαίνεται πως πολύ ψηλά στη λίστα είναι ο Πολ Ακουοκού της Μπέτις.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «estadiodeportivo.com», ο Ολυμπιακός είναι στην pole position για την απόκτηση του 25χρονου Ιβοριανού άσου ο οποίος έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τους «Βερδιμπλάνκος». Ο Ακουοκού είχε την ατυχία να πέσει πάνω στον Γκίντο Ροντρίγκες με τον οποίο παίζουν στην ίδια θέση και έχει περιορισμένο ρόλο στην Μπέτις.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Πότε θα γίνει το κρίσιμο ραντεβού του Σλούκα με τους Αγγελόπουλους

Μάλιστα, τον Ιανουάριο βρέθηκε πολύ κοντά στην παραχώρησή του στην Εσπανιόλ, ωστόσο η μεταγραφή χάλασε την τελευταία στιγμή. Ο Ακουοκού είχε μόλις 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα πέρσι, ωστόσο έκανε κάποιες καλές εμφανίσεις στο φινάλε της σεζόν και τράβηξε αρκετά βλέμματα πάνω του.

Μία από τις ομάδες που έδειξε «ζεστό» ενδιαφέρον για την περίπτωσή του ήταν η Χετάφε, αλλά όπως αναφέρουν στην Ισπανία, ο Ολυμπιακός είναι αυτός που έχει αυτή τη στιγμή πιο πολλές πιθανότητες για να τον κάνει δικό του. Η Μπέτις τον κοστολογεί περίπου τέσσερα εκατ. ευρώ και θα ήθελε να τον πουλήσει άμεσα για να βάλει χρήματα στα ταμεία της και να προχωρήσει στις δικές της μεταγραφές υποθέσεις.

Αυτό που δεν είναι γνωστό προς το παρόν, είναι αν ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει να έρθει και να παίξει στην Ελλάδα καθώς βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία, είναι διεθνής και θα προτιμούσε να παραμείνει στη La Liga. Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, φέρεται να έχει ήδη καταθέσει πρόταση στην Μπέτις και μένει να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη σε αυτή την ιστορία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ