Τα τρία φιλικά της ΑΕΚ στην Ολλανδία: Ημέρες, ώρες και αντίπαλοι

Τα τρία φιλικά της ΑΕΚ στην Ολλανδία: Ημέρες, ώρες και αντίπαλοι

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων που θα δώσει η ΑΕΚ κατά την παραμονή της στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Τρία φιλικά θα δώσει η ΑΕΚ κατά την παραμονή της στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Αυτό ήταν γνωστό, όπως και οι αντίπαλοι με τους οποίους θα παίξει, αλλά πλέον έγιναν γνωστές οι ακριβείς ώρες και οι τοποθεσίες των αγώνων.

Το πρώτο φιλικό θα διεξαχθεί την Τρίτη 4 Ιουλίου στις 14:00 ώρα Ελλάδας στο Μπουργκ Χάαμσταντ που προπονείται η Ένωση. Το δεύτερο φιλικό θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Ιουλίου στις 14:30 ώρα Ελλάδας στην έδρα της Αντβέρπ, το «Μποσουίλ», χωρητικότητας 16.100 θεατών.

Διαβάστε επίσης: Αυτές είναι οι νέες εμφανίσεις του Ολυμπιακού (pics)

Το τρίτο και τελευταίο φιλικό θα λάβει χώρα την Πέμπτη 13 Ιουλίου στις 14:30 ώρα Ελλάδας στην πόλη Σιένταμ, κοντά στο Ρότερνταμ, στο γήπεδο της περιοχής «Σπορτ Παρκ Χάργκα», χωρητικότητας 10.000 θεατών.

Την επόμενη μέρα η ΑΕΚ θα επιστρέψει στην Ελλάδα όπου στις 23 του μηνός θα δώσει ακόμη ένα φιλικό, με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό και μένει να δούμε αν θα υπάρξει και κάποιο άλλο μετά, ως πρόβα τζενεράλε για τα ευρωπαϊκά ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ