Αρης: Αναμένει Φεράρι και Σαβέριο

Αρης: Αναμένει Φεράρι και Σαβέριο

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ και ο μεσοεπιθετικός από το Εκουαδόρ αναμένεται να ταξιδέψουν σήμερα (30/6) στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψουν συμβόλαιο με τους κιτρινόμαυρους.

Οι Φράνκο Φεράρι και Κίκε Σαβέριο αναμένεται να ταξιδέψουν σήμερα (30/6) στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη. Ο Αργεντινός αριστερός μπακ και ο μεσοεπιθετικός από το Εκουαδόρ θα υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα έχουν τις τελικές συζητήσεις με τους διοικούντες την ΠΑΕ.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά, τότε αναμένεται στη συνέχεια να υπογράψουν τα συμβόλαια τους και να ανακοινωθούν επίσημα από τον Άρη. Θα πρέπει, πάντως, να σημειωθεί ότι είναι δύσκολο κάποιος εκ των δύο να προλάβει να ταξιδέψει αύριο (1/7) με την αποστολή στη Βουλγαρία, ενόψει του φιλικού (2/7) με τη Μπότεφ.

Το πιθανότερο είναι ότι θα τεθούν στη διάθεση του Τόλη Τερζή και θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις, μετά την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη. Ο προπονητής του Άρη, μάλιστα, αναμένεται να έχει και τετ α τετ με τους δυο ποδοσφαιριστές, προκειμένου να τους αναλύσει το τι περιμένει από αυτούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ