«Το… DNA αθώωσε τον Κλέιμαν, συνεχίζει στην Superleague ο Ισραηλινός»

«Το… DNA αθώωσε τον Κλέιμαν, συνεχίζει στην Superleague ο Ισραηλινός»

Δημοσίευμα από το Ισραήλ αναφέρει πως ο Μπόρις Κλέιμαν αθωώνεται από την υπόθεση βιασμού για την οποία κατηγορείται και είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Superleague.

Τον περασμένο Απρίλιο ο Μπόρις Κλέιμαν απασχόλησε την ελληνική κοινή γνώμη για όλους τους λάθος λόγους, μιας και βρέθηκε κατηγορούμενος για τον βιασμό μιας 17χρονης μαθήτριας από το Βέλγιο σε κλαμπ του Κωλονακίου.

Άμεσα ο Αχιλλέας Μπέος πήρε την απόφαση να λύσει το συμβόλαιο του τερματοφύλακα με την ομάδα του Βόλου, με τον 32χρονο να περνά από τον ανακριτή και να ακολουθεί όλα όσα προβλέπονται ποινικά και νομικά μέχρι να αποδειχθεί αθώος ή ένοχος.

Διαβάστε επίσης: Από τον Έξουμ και τον Παπαγιάννη στον… Ντόρσεϊ: 7+1 που κυκλοφορούν ελεύθεροι στη Euroleague

Όπως αναφέρει το ισραηλινό σάιτ «sport5.co.il», οι εξετάσεις DNA που υποβλήθηκε ο Κλέιμαν απέδειξαν τελικά την αθωότητά του, με την κατηγορία του βιασμού να αποσύρεται.

Ο Ισραηλινός τερματοφύλακας μάλιστα είναι κάτι παραπάνω από έτοιμος για να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η επόμενη ομάδα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ