Άρης: Εκλεκτός του Παλίκουτσα ο Τζούρασεκ

Άρης: Εκλεκτός του Παλίκουτσα ο Τζούρασεκ

Έρχεται ο Κροάτης μέσος για τον Άρη!

Ο 25χρονος Κροάτης χαφ, που έμεινε ελεύθερος από τη Σαχτάρ, αναμένεται να ταξιδέψει αύριο (4/7) στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη, ενώ αποτελεί προσωπική επιλογή του συμπατριώτη του τεχνικού διευθυντή.

O Nέβεν Τζούρασεκ αποτελεί την πρώτη επιλογή του Άρη και του Ρόμπερτ Παλίκουτσα, για να καλύψει το κενό στη θέση «έξι». Ο 25χρονος Κροάτης μέσος, έμεινε ελεύθερος από τη Σαχτάρ, η οποία δεν ενεργοποίησε την οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο και αναμένεται αύριο (4/7) να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης: Αποχαιρέτησε τον Εμβιλά ο Ολυμπιακός

Ο ποδοσφαιριστής θα έχει τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους του Άρη και θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Τζούρασεκ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τη δεύτερη ομάδα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στη συνέχει ανέβηκε στην πρώτη ομάδα, ενώ παραχωρήθηκε ως δανεικός στις Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, Βαραζντίν, Ντνίπρο και Ολίμπια Λιουμπλιάνας.

Το καλοκαίρι του 2022 η Σαχτάρ έβγαλε από τα ταμεία της 800.000 ευρώ για να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή, που είχε 26 συμμετοχές, εκ των οποίων 18 στο πρωτάθλημα Ουκρανίας, 5 στο Τσάμπιονς Λιγκ και 3 στο Γιουρόπα Λιγκ. Ακόμα, είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες νέων της Κροατίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ