Άρης: Έρχεται ο Τζόναθαν Μενέντες

Άρης: Έρχεται ο Τζόναθαν Μενέντες

Ο 29χρονος Αργεντινός εξτρέμ της Σολτ Λέικ Σίτι αναμένεται να ταξιδέψει αύριο (4/7) στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στους κιτρινόμαυρους.

Ο Τζόναθαν Μενέντεθ αναμένεται να είναι, όπως όλα δείχνουν, η επόμενη μεταγραφική κίνηση του Άρη. Ο 29χρονος Αργεντινός εξτρέμ της Σολτ Λέικ Σίτι, έχει συμφωνήσει προφορικά με τους κιτρινόμαυρους και θα ταξιδέψει αύριο (4/7) στη Θεσσαλονίκη.

Ο παίκτης θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά, στη συνέχεια θα συναντηθεί με τους διοικούντες την ΠΑΕ Άρης, προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας τους και θα υπογράψει το συμβόλαιο του.

Διαβάστε επίσης: Όλες οι λεπτομέρειες πριν από το ραντεβού: Τι θα προτείνει στον Σλούκα ο Ολυμπιακός- Τι θα ζητήσει ο παίκτης

Ο ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν από τον Φεβρουάριο στην Αργεντινή, με τη μορφή δανεισμού στην Ολντ Μπόις, ενώ θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά στην Ευρώπη, καθώς το 2012 τον είχε αποκτήσει η Σεβίλη, με τη δεύτερη ομάδα της οποίας είχε 54 συμμετοχής.

Ο Μενέντες θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Τόλη Τερζή και δεν αποκλείεται να πάρει λίγα λεπτά συμμετοχής στο κυριακάτικο (9/7) φιλικό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ