Ολυμπιακός : Ξεχωρίζει Ντέιβερσον και Νοβάις ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός : Ξεχωρίζει Ντέιβερσον και Νοβάις ο Μαρτίνς

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού φέρεται να έχει ξεχωρίσει δύο παίκτες για τη θέση του επιτελικού μέσου της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση μεσοεπιθετικού ενόψει της επόμενης σεζόν. Ο νέος προπονητής των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος παρουσιάστηκε και επίσημα χθες, φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει δύο ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Κόκκινος Πρωταθλητής, πληροφορίες από τη Βραζιλία αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός ψάχνεται τις τελευταίες ώρες για τον Μπρουμ Σίλβα Ακόστα, ο οποίος είναι ευρύτερα γνωστός ως Ντέιβερσον. Ο επιθετικός της Παλμέιρας μετράει 5 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κόπα Λιμπερταδόρες, από όταν ξεκίνησε η σεζόν στη Λατινική Αμερική.

Ο Μαρτίνς γνωρίζει τον 27χρονο φορ από το πέρασμά του από την Μπενφίκα (2012, 8 γκολ και 39 συμμετοχές στη δεύτερη ομάδα της ομάδας) και την Μπελενένσες (2013 και τη δεύτερη σεζόν μέτρησε 8 γκολ σε 16 ματς). Βέβαια, για να τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αναλογιστεί το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Ντέιβερσον θα λήξει το καλοκαίρι του 2022.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ένα δείγμα των ικανοτήτων του παίκτη:

https://youtu.be/PrNFoHtpVrg

Ο έτερος Βραζιλιάνος για την ερυθρόλευκη μεσοεπιθετική γραμμή

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Live Sport, ο Μαρτίνς έχει ξεχωρίσει και την περίπτωση του Ζοάο Νοβάις. Ο 24χρονος εξτρέμ της Ρίο Άβε τη φετινή σεζόν έχει σκοράρει 11 γκολ σε 34 εμφανίσεις με τη φανέλα της πορτογαλικής ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Πορτογαλία, οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν μάχη με την Μπράγκα που ενδιαφέρεται κι αυτή για την απόκτησή του, ενώ και η Σπόρτινγκ είχε ασχοληθεί με τον ποδοσφαιριστή. Να αναφέρουμε τέλος, ότι το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2019.

Δείτε βίντεο με τον ποδοσφαιριστή εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ