Σάκιτς, ο πρώτος της Κηφισιάς

Σάκιτς, ο πρώτος της Κηφισιάς

Η Κηφισιά ανακοίνωσε τον πρώτο της παίκτη στα σαλόνια της Super League, με τον Εμάνουελ Σάκιτς να κάνει το ένα μικρό ταξίδι από τη Νίκαια.

Ο πρώτος ποδοσφαιριστής που αποκτά η Κηφισιά σαν ομάδα Super League ακούει στο όνομα Εμάνουελ Σάκιτς, ο οποίος τη σεζόν 2022-23 αγωνιζόταν στον Ιωνικό.

Ο 32χρονος Αυστριακός έχει περάσει από τον Ατρόμητο, τον Άρη και τον Ιωνικό, κατά σειρά, στην Ελλάδα, με την νεοφώτιστη Κηφισιά να στρέφεται σε μία πιο σίγουρη επιλογή, αφού ο Σάκιτς μετράει πάνω από 120 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο νέος δεξιός μπακ της Κηφισιάς την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σχεδόν σε όλα τα ματς, μετρώντας 26 συμμετοχές, με τις 12 να είναι ως αμυντικός χαφ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κηφισιάς:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Εμάνουελ Σάκιτς.

Ο Εμάνουελ Σάκιτς γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 1991 και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Φορτούνα Βιέννης, πριν ενταχθεί στα τμήματα υποδομής της Ραπίντ Βιέννης.

Από το 2010 έως το 2013 αγωνίστηκε στην Φλόριντσντορφερ της Αυστρίας, ενώ από το 2013 έως το 2016 φόρεσε τη φανέλα της Αούστρια Λουστενάου. Εν συνεχεία αγωνίστηκε στην Αλτάχ (2016/17 και 2017/2018), πριν μετακομίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ατρομήτου.

Στον σύλλογο του Περιστερίου έμεινε για μιάμιση σεζόν, πριν επιστρέψει στην Αυστρία για την Στουρμ Γκρατς (2019/20). Από το 2020 έως το 2022 φόρεσε τη φανέλα του Άρη, ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στη Stoiximan Super League με τα χρώματα του Ιωνικού.

Στα χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα, ο Εμάνουελ Σάκιτς έχει καταγράψει 113 συμμετοχές στη Stoiximan Super League και ακόμη 12 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ