Στις πρώτες επιλογές του Άρη ο Κάρλσον (vid)

Στις πρώτες επιλογές του Άρη ο Κάρλσον (vid)

Ψηλά στη λίστα των κιτρινόμαυρων ο 29χρονος Σουηδός εξτρέμ της ιαπωνικής Ουράβα Ρεντ, που θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Ο Ντέιβιντ Μομπεργκ Κάρλσον είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που εξετάζουν οι άνθρωποι του Άρη για τη ενίσχυση του ρόστερ τους. Ο 29χρονος Σουηδός εξτρέμ, μάλιστα, βρίσκεται στις πρώτες επιλογές των κιτρινόμαυρων.

Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται με τη φανέλα της Ουράβα Ρεντ στο πρωτάθλημα της Ιαπωνίας, ενώ σε 20 συμμετοχές, έχει σημειώσει 8 γκολ. Διακρίνεται για την ταχύτητα και την τεχνική του κατάρτιση, ενώ το «καλό» του πόδι, είναι το αριστερό. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την ομάδα του έως και τον Ιούνιο του 2024, θέλει, όμως, να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης: Σημάδι… ανακωχής από Ευρωλίγκα και FIBA!

Ο Κάρσλον ξεκίνησε την καριέρα του από τη σουηδική Μάριεσταντ, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Γκέτεμποργκ. Τον Ιούνιο του 2013 πήρε μεταγραφή έναντι 2.3 εκατομμυρίων ευρώ στην αγγλική Σάντερλαντ και παραχωρήθηκε δανεικός στην Κλιμάρνοκ (Σκωτία). Ένα χρόνο αργότερα τον απέκτησε η Νόρτσελαντ (48 συμ./5 γκολ), ενώ το 2016 επέστρεψε στη Σουηδία για λογαριασμό της Νόρπεπινγκ (74 συμ./18 γκολ).

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις είχαν ως αποτέλεσμα η Σπάρτα Πράγας να καταθέσει πρόταση ύψους 1.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει το 2019 (71 συμ./19 γκολ). Είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες νέων της Σουηδίας, ενώ έχει αγωνιστεί και τρεις φορές στην αντρών, έχοντας πετύχει και ένα γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ