Άρης: Στη λίστα και ο Ζουλ

Άρης: Στη λίστα και ο Ζουλ

Ο 25χρονος Καμερουνέζος χαφ της πολωνικής Γκόρνικ Ζάπριζε, είναι ένας από τους παίκτες που εξετάζεται από τους κιτρινόμαυρους.

Ο Ζαν Ζουλ είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Άρη. Ο 25χρονος Καμερουνέζος μέσος αγωνίζεται στην πολωνική Γκόρνικ Ζάπριζε, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2024, όμως ο ίδιος βλέπει θετικά, σύμφωνα με πληροφορίες, το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη αποκάλυψη για Μήτογλου – Σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται…

Η Ράγιο Βαγιεκάνο εντόπισε τον ποδοσφαιριστή σε ηλικία 18 ετών και τον έφερε στην Ισπανία, όπου αγωνίστηκε με τη δεύτερη ομάδα της. Το 2018 τον απέκτησε η Αλμπαθέτε (30 συμ./1γκολ), ενώ αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού και στις Μούρθια και Γκόρνικ Ζάπριζε. Η τελευταία τον απέκτησε ως ελέυθερο το 2022, ενώ την τελευταία σεζόν είχε 27 συμμετοχές με τη φανέλα της.

Οι άνθρωποι του Άρη θέλουν έναν «καθαρό» αμυντικό χαφ, για να καλύψουν το κενό του Ετέμπο και ο Ζουλ φαίνεται ότι αποτελεί τέτοια περίπτωση. Ανάμεσα στις δυο πλευρές, πάντως, δεν υπάρχει συμφωνία τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ