Πάει για «μπαμ» με Μορόν ο Άρης (vid)

Πάει για «μπαμ» με Μορόν ο Άρης (vid)

Ο Άρης προσπαθεί να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφή, καθώς ο Λορέν Μορόν είναι ο επιθετικός από τη La Liga που βρίσκεται σε τελικές επαφές η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ

Ο αθλητικός διευθυντής του Άρη, Ρόμπερτ Παλικούτσα, αποκάλυψε σε συνέντευξή του την Τρίτη (4/7) ότι οι κίτρινοι έχουν έρθει σε συμφωνία με ομάδα της La Liga για μεταγραφή επιθετικού από το πάνω ράφι.

Μια μέρα μετά από όσα είπε ο Παλίκουτσα έγινε γνωστό το όνομα του στράικερ από την Ισπανία και αυτός είναι ο Λόρεν Μόρον, που ανήκει στην Μπέτις. Ο 29χρονος επιθετικός είναι ο εκλεκτός των κιτρίνων για την ενίσχυση της ομάδας, ενώ είναι σε προχωρημένες επαφές με τη διοίκηση για να υπογράψει.

Ο Μορόν ανήκει στη Ρεάλ Μπέτις και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Λας Πάλμας, με δέκα συμμετοχές και ένα γκολ. Η ομάδα της Ανδαλουσίας είναι το ποδοσφαιρικό του… σπίτι, ξεκινώντας από τος ακαδημίες της και φτάνοντας ως την 1η ομάδα με την οποία έχει 131 συμμετοχές, 21 γκολ και 9 ασίστ. Πολλές είναι οι συμμετοχές του και στην θυγατρική της Μπέτις και συγκεκριμένα 65, έχοντας και 31 γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί πως τη σεζόν 2021-22 ο Μορόν πήγε δανεικός στην Εσπανιόλ. Έπαιξε συνολικά σε 21 παιχνίδια της La Liga και πέτυχε ένα γκολ σε 563′. Επέστρεψε στην Μπέτις για την περσινή σεζόν και τον Ιανουάριο έφυγε πάλι δανεικός, για την Segunda Division και την Λας Πάλμας, με ένα γκολ σε 479′ συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Σημειώνεται πως εκτός από τις Μπέτις, Εσπανιόλ και Λας Πάλμας (στις δύο τελευταίες με τη μορφή δανεισμού), ο Μόρον έχει φορέσει και τη φανέλα των Εστεπόνα, UD Marbella, Marbella FC, Βέλες και Μπέτις Β’ (δανεικός).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ