Αυτός είναι ο πρώτος στόχος της ΑΕΚ για την άμυνα (vid)

Αυτός είναι ο πρώτος στόχος της ΑΕΚ για την άμυνα (vid)

Ο Χάβι Σάντσες αρέσει πολύ στους ανθρώπους της ΑΕΚ. Τα δεδομένα της υπόθεσης.

Μετά και το happy end στην υπόθεση Πινέδα, η ΑΕΚ έχει ρίξει όλο το βάρος στο θέμα του στόπερ.

Τις τελευταίες μέρες οι επαφές έχουν ενταθεί, με την Ενωση να έχει κυκλώσει το όνομα του Χάβι Σάντσες.

Ο κεντρικός αμυντικός της Βαγιαδολίδ βρίσκεται ψηλά στο κιτρινόμαυρο μπλοκάκι, με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει ανάψει το πράσινο φως για την παραχώρηση του.

Ο νεαρός στόπερ αρέσει πολύ στους «κιτρινόμαυρους», που πριν από λίγες μέρες τον υποδέχθηκαν και στην Αθήνα. Ο αμυντικός της Βαγιαδολίδ ξεναγήθηκε στην πρωτεύουσα, αλλά και στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα.

H αλήθεια είναι πως πρόκειται για δύσκολη περίπτωση, με τους νταμπλούχους να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον ντύσουν στα κιτρινόμαυρα.

Μετά και τον υποβιβασμό της Βαγιαδολίδ στη Segunda Division, ο Σάντσες ψάχνεται για νέες περιπέτειες. Και εκεί ακριβώς «πατάει» και η Ενωση. Ο 26χρονος αμυντικός θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα του Πεζολάνο, παρόλο που δεσμεύεται με συμβόλαιο ως και το καλοκαίρι του 2026.

Ο Σάντσες αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης και το 2019 μετακόμισε με τη μορφή δανεισμού στη Βαγιαδολίδ που το επόμενο καλοκαίρι τον έκανε δικό της.

Αξίζει να σημειωθεί, πως με τη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ μέτρησε 8 γκολ και 2 ασίστ σε 70 συμμετοχές. Με τη φανέλα της Βαγιαδολίδ, το κοντέρ έγραψε 89 ματς, 3 γκολ και μια ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ