Η στάση του Μάρτινς στην υπόθεση Ταχτσίδη!

Η στάση του Μάρτινς στην υπόθεση Ταχτσίδη!

Και ο Πέδρο Μαρτίνς είναι υπέρ της βαριάς τιμωρίας του Ελληνα μέσου. Η έκπληξή του για το περιστατικό, η πειθαρχία και τα αγωνιστικά κριτήρια.

Τα ξενύχτια του Παναγιώτη Ταχτσίδη έχουν σηκώσει μπόλικη σκόνη τον τελευταίο καιρό στον Ολυμπιακό. Και όχι άδικα. Καθώς η απόφαση του διεθνούς μέσου να επισκεφθεί νυχτερινό κέντρο την ημέρα της ντροπιαστικής ήττας (3-0) από τον ΠΑΣ Γιάννινα, δεν ήταν δυνατόν να γίνει αποδεκτή με… χαλαρή διάθεση και κατανόηση από τους Ερυθρόλευκους. Ειδικά μετά από όσα είχαν ακούσει οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ωστόσο, το θέμα Ταχτσίδη δεν έμεινε μόνο στη διοίκηση. Η ΠΑΕ θα κληθεί να αποφασίσει ποια θα είναι η τιμωρία του, αλλά εκείνος που φαίνεται ότι ήδη αποφάσισε είναι ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός ενημερώθηκε την ίδια ημέρα για το περιστατικό με τον 27χρονο μέσο και δεν εξεπλάγην. Αρνητικά. Ο 48χρονος τεχνικός περίμενε από όλους τους παίκτες να έχουν συναίσθηση του τι συνέβη στα Γιάννενα και να πράξουν αναλόγως και εκτός γηπέδων. Με τη νυχτερινή έξοδο του Ταχτσίδη να προκαλεί τη σφοδρή ενόχληση του νέου προπονητή, άρα και τα παρεπόμενα αυτής.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το όνομα Ταχτσίδη δεν βρισκόταν αρχικά στους υπό αποχώρηση ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ή τουλάχιστον το όνομά του δεν βρισκόταν στην πρωταρχική λίστα. Ωστόσο η κλήση του σε απολογία από την ΠΑΕ, η τεράστια ενόχληση της διοίκησης, αλλά και η έντονη αντίδραση του Μαρτίνς, δείχνουν ότι τα πράγματα δεν είναι καλά για τον παίκτη. Καθώς για τον Πορτογάλο τεχνικό, η πειθαρχεία και η γενικότερη συμπεριφορά ενός παίκτη στην ομάδα του, είναι τα «α» και το «ω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ