Ευχάριστη εξέλιξη με τον Μορόν για τον Άρη!

Ευχάριστη εξέλιξη με τον Μορόν για τον Άρη!

Οι Ισπανοί θεωρούν «τελειωμένη» τη μεταγραφή του Λορέν Μορόν στον Άρη, με τον επιθετικό της Μπέτις να μένει ελεύθερος το προσεχές διάστημα.

Ο Λορέν Μορόν είναι ένας από τους κεντρικούς επιθετικούς που έχει ψηλά στη λίστα του ο Άρης και, όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, η μεταγραφή είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «elgoldigital.com», ο προπονητής της Μπέτις, Μανουέλ Πελεγκρίνι, δεν έχει στις επιλογές του τον 29χρονο φορ και προτιμά να τον αποδεσμεύσει. Με τον Χιλιανό τεχνικό συμφωνεί και ο πρόεδρος του συλλόγου, Ραμόν Πλάνες, παρά το ότι ο γεννημένος στη Μαρμπέγια επιθετικός έχει ένα ακόμη χρόνο στο συμβόλαιό του.

Διαβάστε επίσης: Μπήκε ο Παναθηναϊκός για Σλούκα

Ο ίδιος ο Μορόν, έπειτα από το δανεισμό του στο β’ μισό της περασμένης περιόδου στη Λας Πάλμας, που δεν πήγε και πολύ καλά, επιθυμεί να δοκιμάσει αλλού την τύχη του, για να πάρει και περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Το ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει πως οι δυο πλευρές επεξεργάζονται φόρμουλα για τη λύση της συνεργασίας, με το μέλλον του Μορόν να βρίσκεται στην Ελλάδα.

Το ίδιο δημοσίευμα, βέβαια, έχει ένα λάθος, γράφοντας πως στον Άρη τον 29χρονο περιμένει ο… Άλαν Πάρντιου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ