Ολυμπιακός: Η ιδανική προετοιμασία στην Αυστρία(vid)

Ολυμπιακός: Η ιδανική προετοιμασία στην Αυστρία(vid)

Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Αυστρία και έδωσε στη δημοσιότητα, ένα βίντεο από τις εγκαταστάσεις της προπόνησης.

Εδώ και τρεις ημέρες ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Αυστρία και συγκεκριμένα στο Μιλς, της επαρχίας Τιρόλ και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν την τύχη να προπονούνται σε ιδανικές συνθήκες, για να προετοιμαστούν για μία αρκετά απαιτητική σεζόν.

Η ΠΑΕ ανέβασε βίντεο στον επίσημο λογαριασμό της στο youtube, στο οποίο κάνει ξενάγηση στον κόσμο της ομάδας στις εγκαταστάσεις που προπονούνται καθημερινά οι παίκτες.

Διαβάστε επίσης: Μασούρας: «Να γυρίσουμε τον διακόπτη και να επαναφέρουμε τον Ολυμπιακό στην κορυφή – Βλέπω αρκετές αλλαγές με Μαρτίνεθ» (vid)

Τρία μεγάλα ποδοσφαιρικά γήπεδα, εξωτερικό σκεπαστό γυμναστήριο και φυσικά ένα καταπράσινο φυσικό περιβάλλον, περιλαμβάνουν οι εγκαταστάσεις της Ράικα Βόλντερς, της ομάδας δηλαδή, που έχει δώσει το χώρο της για την προετοιμασία των ερυθρόλευκων.

Το μέρος ιδανικό, μέσα στη φύση και το πράσινο και αυτό ακριβώς είναι που χρειάζονται οι παίκτες του Ολυμπιακού, για να συγκεντρωθούν απόλυτα στις οδηγίες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ