Το ταξίδι του Κορδόν, η απόφαση για τον Ιμπόρα και ο Μάρκος Αντρέ

Το ταξίδι του Κορδόν, η απόφαση για τον Ιμπόρα και ο Μάρκος Αντρέ

Ο Αντόνιο Κορδόν έφυγε για λίγες ημέρες από την Αυστρία και θα γυρίσει γυρίσει με τον Βιθέντε Ιμπόρα. Αλλά πιθανόν και με τον Μάρκος Αντρέ.

Τις τελευταίες ημέρες ο Ολυμπιακός έχει εντείνει τις επαφές και τις κινήσεις του με σκοπό να αποκτηθεί άμεσα τουλάχιστον ένας ποδοσφαιριστής και να βρεθεί στην Αυστρία, για να ακολουθήσει το πρόγραμμα προετοιμασίας των Ερυθρολεύκων. Αυτές τις πρώτες ημέρες της παρουσίας της ομάδας στην Αυστρία, ο Αντόνιο Κορδόν είναι στο πλευρό του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και των παικτών, παρακολουθώντας όλες τις προπονήσεις από κοντά, συζητώντας διαρκώς με τον προπονητή, αλλά και τους ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα, όμως, ο Κορδόν τρέχει προσωπικά όλες τις μεταγραφικές υποθέσεις και πλέον είναι απλά θέμα ωρών/ημερών να προκύψει η πρώτη ανακοίνωση. Αυτή θα είναι η μεταγραφή του Βιθέντε Ιμπόρα. Ο λόγος για τον οποίο ο επικεφαλής του μεταγραφικού σχεδιασμού των Ερυθρόλευκων έφυγε από την Αυστρία. Ενας ποδοσφαιριστής που, τόσο ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού όσο και ο προπονητής, γνωρίζουν άριστα και κρίνουν ότι αποτελεί παίκτη που θα δώσει αυτό που πιστεύουν ότι χρειάζεται το ρόστερ: Εμπειρία σε μια καίρια θέση, προσωπικότητα, ηγετική παρουσία στα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο, ποιότητα στην ανάπτυξη παιχνιδιού των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης: Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Έλληνα φόργουορντ και η… σφήνα ιταλικής ομάδας

Η προθήκη του έμπειρου αμυντικού χαφ είναι ένα μήνυμα του Αντόνιο Κορδόν, σχετικά με το προφίλ των ποδοσφαιριστών που θέλει να εντάξει στο δυναμικό του Ολυμπιακού. Είναι μεγάλος, ναι, αλλά έχει χαρακτηριστικά στο παιχνίδι και την προσωπικότητά του, τα οποία θέλουν στον Ολυμπιακό αθλητικός διευθυντής και προπονητής. Πρόκειται για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή, απολύτως ενεργό, που θα πλαισιωθεί με νέους παίκτες, οι οποίοι χρειάζονται καθοδήγηση.

Ο ΜΑΡΚΟΣ ΑΝΤΡΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Ενδεικτική είναι η επόμενη μεταγραφική κίνηση που ετοιμάζεται να κάνει ο Ολυμπιακός. Δεν είναι μυστικό ότι Μάρκος Αντρέ είναι ο επιθετικός που αποτελεί αυτή τη στιγμή τον ποδοσφαιριστή στον οποίο έχει επικεντρώσει την προσοχή του ο σύλλογος. Αυτό δεν επιβεβαιώνεται από τον Ολυμπιακό, αλλά οι Ισπανοί αναφέρονται διαρκώς στις λεπτομέρειες των επαφών με τη Βαλένθια για την προσθήκη του 26χρονου στράικερ των Νυχτερίδων. Και όλα δείχνουν ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις. Εξάλλου, όπως έχει αναφέρει ήδη το to10.gr, ο Βραζιλιάνος (με ισπανικό διαβατήριο) παίκτης θέλει πολύ να αγωνιστεί στους Πειραιώτες, παρά το μπάσιμο της Αλαβές, που επίσης άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με τη Βαλένθια.

ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ… ΡΟΣΤΕΡ

Σε αυτό το σημείο έχει ενδιαφέρον να αναφέρουμε ότι αυτό το διάστημα που ο Ολυμπιακός περνάει στην Αυστρία είναι ένα τεστ για όλους. Αλλά και μια περίοδος… ανακάλυψης των δυνατοτήτων του ρόστερ και συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών από τον προπονητή των Πειραιωτών. Αυτό σημαίνει ότι τις επόμενες ημέρες μπορεί να προκύψουν κι άλλα νέα αναφορικά με τις προσθήκες. Καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν κι άλλες ανάγκες. Έως τώρα ο Ολυμπιακός είναι στην αγορά για την απόκτηση ενός στόπερ, ενός αμυντικού χαφ, ενός σέντερ φορ και ενός εξτρέμ. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, ο αριθμός των προσθηκών να αλλάξει αρκετά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ