Εξελίξεις με Καμαρά – Αποκάλυψη από την Ιταλία

Εξελίξεις με Καμαρά – Αποκάλυψη από την Ιταλία

Και άλλες ομάδες στο κόλπο για τον Μαντί Καμαρά.

Από τα πιο «καυτά» μεταγραφικά ονόματα του καλοκαιριού ο Μαντί Καμαρά. Ο χαφ του Ολυμπιακού έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον διάφορων ευρωπαϊκών ομάδων και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από το μεγάλο λιμάνι.

Προτάσεις έχουν ήδη «σκάσει» στα γραφεία του Ολυμπιακού (4 εκατ ευρώ προσφέρει η Γαλατασαράι). Και δεν αποκλείεται σύντομα να εμφανιστούν και νέες προσφορές για τον χαφ από τη Γουινέα.

Διαβάστε επίσης: Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Έλληνα φόργουορντ και η… σφήνα ιταλικής ομάδας

Τι αναφέρουν στη γειτονική Ιταλία; Πως η Τορίνο έχει ήδη κάνει μια διερευνητική κρούση για τον Μαντί Καμαρά. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα torinocronaca.it, τονίζει πως η ομάδα του Ιβάν Γιούριτς εξετάζει την περίπτωσή του, έχοντας ήδη ρωτήσει διάφορα πράγματα για τον 26χρονο παίκτη.

Μάλιστα, οι Ιταλοί μπλέκουν στην υπόθεση και την Τζένοα. Η ομάδα της Γένοβας φέρεται να τσεκάρει τον Μαντί Καμαρά, ο οποίος έχει μπει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε, πως ο 26χρονος χαφ δεν βρίσκεται στην Αυστρία και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας των ερυθρολεύκων. Ο Καμαρά έφτασε στον Ρέντη πριν από μια εβδομάδα, αλλά ένας τραυματισμός από τη θητεία του στη Ρόμα δεν του έδωσε το δικαίωμα να μπει στην προετοιμασία. Έμεινε λοιπόν πίσω, διότι στο αθλητικό κέντρο του Ολυμπιακού υπάρχουν μηχανήματα που θα βοηθήσουν στην πιο γρήγορη αποκατάσταση από τον τραυματισμό του.

Μένει να φανεί λοιπόν ποια θα είναι η εξέλιξη στην υπόθεση Μαντί Καμαρά. Με τους μνηστήρες για την υπογραφή του να πληθαίνουν σιγά-σιγά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ