«Μονοετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό υπογράφει ο Ιμπόρα»

«Μονοετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό υπογράφει ο Ιμπόρα»

Ισπανικό δημοσίευμα επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που παρουσιάζουν τον Ιμπόρα να βρίσκεται ένα βήμα από τον Ολυμπιακό, αναφέροντας πως ο Ισπανός χαφ θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους ερυθρόλευκους.

Ο Βιθέντε Ιμπόρα είναι εδώ και καιρό ο Νο.1 στόχος του Ολυμπιακού για τη θέση του κεντρικού χαφ. Είναι μια υπόθεση που «δουλεύεται» για αρκετό διάστημα από τους Πειραιώτες και όπως φαίνεται ο παίκτης είναι μια ανάσα από το να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Η επιβεβαίωση έρχεται από την Ισπανία και το καλά πληροφορημένο για τα θέματα της Λεβάντε, «superdeportes», το οποίο αναφέρει πως ο έμπειρος χαφ αναμένεται να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό, με τους Μαρτίνεθ και Κορδόν να ετοιμάζονται να υποδεχτούν τον εκλεκτό τους στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Μάρκος Αντρέ: Ποιος είναι ο «εκλεκτός» του Ολυμπιακού για την επιθετική γραμμή (vids, pic)

Ο λόγος που ο Ιμπόρα θέλει τόσο ευέλικτο συμβόλαιο όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οφείλεται στην επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει μετά τη θητεία του στην Ελλάδα και τους Πειραιώτες, στην αγαπημένη του Λεβάντε για να κλείσει εκεί την μεγάλη καριέρα του και να την βοηθήσει να επιστρέψει στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Υπενθυμίζεται πως ο ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στη Λεβάντε την περασμένη χρονιά ως δανεικός από τη Βιγιαρεάλ, δεν μπόρεσε να αγωνιστεί και φέτος στην ομάδα μιας και το συμβόλαιό του ήταν ιδιαίτερα βαρύ για τον ισολογισμό της ομάδας και θα είχε προβλήματα με τη διοργανώτρια αρχή.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ