Γιοβάνοβιτς: «Είμαι ικανοποιημένος, απαιτητικά παιχνίδια με την Ντνίπρο»

Γιοβάνοβιτς: «Είμαι ικανοποιημένος, απαιτητικά παιχνίδια με την Ντνίπρο»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναφέρθηκε, μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ Λάρνακας, στην μέχρι τώρα ενίσχυση του Παναθηναϊκού αλλά και στο παιχνίδι με την Ντνίπρο-1.

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε σήμερα (9/7) το τελευταίο του φιλικό επί Αυστριακού εδάφους, στο επικράτησε με 3-1 της ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ Λάρνακας ότι η ομάδα του έχει ενισχυθεί με καλούς παίκτες και ότι είναι ικανοποιημένος, ενώ αναφέρθηκε και στο ματς με την Ντνίπρο-1.

Ο Σέρβος προπονητής εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την δουλειά που έχουν κάνει οι παίκτες του, στέλνοντας και μήνυμα προς τον κόσμο των πρασίνων ότι η ομάδα θα παρουσιάσει ακόμα καλύτερα πράγματα.

Διαβάστε επίσης: Ποιά η στάση του Ολυμπιακού για Μίροτιτς και το «μπάσιμο» του Παναθηναϊκού

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Ήταν κατά διαστήματα ένα καλό παιχνίδι. Υπήρχαν πράγματα που μας άρεσαν και πράγματα που μπορούμε να κάνουμε καλύτερα. Τα αποτελέσματα των φιλικών δεν ήταν το σημαντικό, αλλά το να βγαίνουν όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις. Γενικότερα είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που δούλεψαν οι παίκτες μου αυτές τις δύο εβδομάδες. Με αφήνει ικανοποιημένο όλο αυτό το 15νθημερο».

Για τα πολύ όμορφα γκολ που πέτυχε στα φιλικά του ο Παναθηναϊκός, είπε: «Σίγουρα έχουμε ενισχυθεί με καλούς ποδοσφαιριστές. Είναι ένα πολύ καλό γκρουπ, ξέρουν καλύτερα ο ένας τον άλλο, έχουμε και καλό ανταγωνισμό και πιστεύω πως θα έχουμε στη συνέχεια να παρουσιάσουμε καλύτερα πράγματα».

Ενώ για το ματς με την Ντνίπρο: «Είναι καλή ομάδα. Δεν έχει καμία σχέση η Ντνίπρο της περσινής περιόδου σε σχέση με φέτος. Πέρυσι δεν είχαν αγωνιστεί λόγω του πολέμου σε σχέση με πέρυσι. Είναι σοβαρή ομάδα. Με καλούς ποδοσφαιριστές. Θα είναι απαιτητικά παιχνίδια και πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ