Εξελίξεις με Ρέαμπτσιουκ: «Εσκασε» πρόταση στον Ολυμπιακό – Τι λένε στην Ιταλία

Εξελίξεις με Ρέαμπτσιουκ: «Εσκασε» πρόταση στον Ολυμπιακό – Τι λένε στην Ιταλία

Ποια ομάδα κατέθεσε πρόταση για τον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ φέρεται να απασχολεί αρκετές ομάδες από το εξωτερικό και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν τον τελευταίο διάστημα.

Ο Μολδαβός μπακ έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων και όπως αποκαλύπτουν στην Ιταλία, το ενδιαφέρον μετουσιώθηκε και σε πρόταση στον Ολυμπιακό!

Διαβάστε επίσης: Στα παπούτσια του Βεζένκοφ: Οι τέσσερις επιλογές και οι ατάκες του Πάντερ και του ΜακΚόλουμ (vids)

Τι αναφέρει η ιστοσελίδα sportitalia.com; Πως η Ναντ έκανε δυναμικό μπάσιμο για την απόκτηση του αμυντικού των ερυθρολέυκων.

Ο γαλλικός σύλλογος παρακολουθεί εδώ και καιρό τον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ και όπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα, η πρόταση που έφτασε στα γραφεία του Ολυμπιακού είναι ύψους 4.5 εκατ. ευρώ.

Η Ναντ θέλει να ενισχυθεί στα μετόπισθεν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και το όνομα του Μολδαβού μπακ βρίσκεται ψηλά στη λίστα της. Κάπως έτσι, φέρεται να προέκυψε και η επίσημη πρόταση στους Πειραιώτες.

Ο Μολδαβός αριστερός μπακ, ο οποίος έχει ως μάνατζέρ του τον άλλοτε σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Ντέκο, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2025, ενώ πέρσι αγωνίστηκε σε 45 παιχνίδια, έχοντας 1 γκολ και 6 ασίστ στο ενεργητικό του σε 3.782 λεπτά συμμετοχής. Συνολικά με τον Ολυμπιακό μετράει 120 συμμετοχές, με 3 γκολ και 10 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ