Aρης: Στην τελική ευθεία με Κάρλσον

Aρης: Στην τελική ευθεία με Κάρλσον

Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον Σουηδό μεσοεπιθετικό, προκειμένου να οριστικοποιήσουν τη συμφωνία και ο ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει άμεσα στη Θεσσαλονίκη.

Εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες ώρες, σε ότι αφορά την απόκτηση του Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον από τον Άρη. Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον Σουηδό μεσοεπιθετικό και απομένουν μόνο να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Οι άνθρωποι του Άρη θέλουν να ολοκληρώσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα το «deal», προκειμένου ο παίκτης να ταξιδέψει άμεσα στη Θεσσαλονίκη, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη.

Αν όλα κυλήσουν, ομαλά, μάλιστα, ο Σουηδός εξτρέμ θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Απόστολου Τερζή και θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις, ενόψει και των πρώτων επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Άρη για το Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

Ακόμα, σήμερα (11/7) θα ταξιδέψει τελικά στη Θεσσαλονίκη ο Ζαν Ζουλ. Η άφιξη του 25χρονου Καμερουνέζου μέσου στην Ελλάδα ήταν αρχικά προγραμματισμένη για χθες (10/7), μετατέθηκε, όμως, λόγω κάποιων γραφειοκρατικών προβλημάτων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ