Το σίριαλ του Μπράμπετς, τα 5 εκατ. του Παναθηναϊκού στον Άρη και η αναμονή της ΑΕΚ για τον Πάλμα

Το σίριαλ του Μπράμπετς, τα 5 εκατ. του Παναθηναϊκού στον Άρη και η αναμονή της ΑΕΚ για τον Πάλμα

Ο Μαντσίνι που... άνοιξε τον χορό, τα νέα... επεισόδια με Μπράμπετς και ο Πάλμα που περιμένει στη σειρά του. Γεννάνε και τα κοκόρια του Θόδωρου Καρυπίδη τους τελευταίους μήνες...

Δεν είναι μυστικό ότι ο Άρης έχει ανάγκη από χρήματα στα ταμεία του. Με τα μόνα σοβαρά έσοδα τα τελευταία χρόνια να έρχονται από τα εισιτήρια διαρκείας και το τηλεοπτικό συμβόλαιο, για να επιβιώσουν οι «κίτρινοι» είναι υποχρεωμένοι να προχωρήσουν σε πωλήσεις των καλύτερων περιουσιακών τους στοιχείων. Ακόμη και στους εγχώριους αντιπάλους τους, αν το αντάλλαγμα είναι καλό.

Τους τελευταίους μάλιστα μήνες θα έλεγε κανείς πως γεννάνε και τα κοκόρια του Θόδωρου Καρυπίδη που βλέπει τις δύο ομάδες της Αθήνας να τον… βγάζουν από τη δύσκολη θέση, βάζοντας στα ταμεία του κλαμπ σημαντικά χρήματα. Χρήματα που βοηθούν τον Άρη να κλείσει τρύπες, αλλά και να προχωρήσει στις δικές του κινήσεις για την ενίσχυσή του.

Διαβάστε επίσης: Ο Χίγκινς, ο Ιτούδης και η «καραμπόλα» με Ντόρσεϊ και Ολυμπιακό

Τον χειμώνα ήταν ο Παναθηναϊκός που έδωσε περίπου τρία εκατ. ευρώ στον Άρη και έκανε δικό του τον Ντάνιελ Μαντσίνι. Μετά από 3,5 χρόνια στο «Κλ. Βικελίδης» ο Αργεντινός μετακόμισε στην Αθήνα δίνοντας παράλληλα μια σημαντική «ανάσα» στους «κίτρινους». Τώρα, φαίνεται πως ένας ακόμη παίκτης ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο δρομολόγιο.

Τώρα, έχουμε  τον Γιάκουμπ Μπράμπετς. Μέχρι και 2 εκατομμύρια ευρώ εμφάνισε στο τραπέζι ο Παναθηναϊκός για να κάνει ο παίκτης το ίδιο δρομολόγιο. Με… κορδέλα ήταν έτοιμος να τον στείλει ο Καρυπίδης, αλλά οι αντιδράσεις του κόσμου του Αρη φρέναραν (προς το παρόν) τη μεταγραφή του 31χρονου στόπερ.

Ο Τσέχος είναι από τις κολώνες του Άρη και θα αποτελέσει μεγάλη απώλεια στην άμυνα, αλλά αν έρθουν τα χρήματα αυτά θα βοηθήσει την ομάδα να προχωρήσει πιο άνετα στον μεταγραφικό της σχεδιασμό.

Πέντε εκατ. ευρώ λοιπόν από τον Παναθηναϊκό μέσα σε λίγους μήνες κι ενώ… έρχεται και η ΑΕΚ για τον Λουίς Πάλμα. Είναι κοινό μυστικό σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα ότι ο άσος από την Ονδούρα θα πάει στην Ένωση, με το θέμα να είναι το πότε. Πιθανότατα ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα γίνει κάτοικος Νέας Φιλαδέλφειας μετά τα προκριματικά του Άρη στο Conference League και θα φέρει και αυτός ένα σημαντικό ποσό στη νυν ομάδα του.

Σίγουρα όχι τα πέντε εκατ. που αξιώνει ο Άρης από τις ομάδες του εξωτερικού, αλλά δεδομένα δεν μιλάμε για ψίχουλα. Και δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς πως ο… δρόμος του Πάλμα για την «Opap Arena» άνοιξε με τη μεταγραφή του νεαρού Κωνσταντίνου Χρυσόπουλου για τον οποίο οι νταμπλούχοι έδωσαν 800. χιλ. ευρώ και αγόρασε το 50% των δικαιωμάτων του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ