Ο Παλομίνο που «ταιριάζει γάντι», η μάχη με τον… Ρανιέρι, ο ρόλος του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και ο… ελεύθερος Μπάρτρα (vids)

Ο Παλομίνο που «ταιριάζει γάντι», η μάχη με τον… Ρανιέρι, ο ρόλος του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και ο… ελεύθερος Μπάρτρα (vids)

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο μεταγραφικό κάδρο του τον Χοσέ Λουίς Παλομίνο, το προφίλ του ταιριάζει απόλυτα σε αυτό που θέλουν Κορδόν, Μαρτίνεθ και η μάχη... άρχισε. Την ίδια ώρα στην Τουρκία…

Χοσέ Λουίς Παλομίνο. Ένα όνομα, αμέτρητα παιχνίδια με την καλύτερη Αταλάντα των τελευταίων 50 χρόνων. Μια ιδιαίτερη μια ξεχωριστή περίπτωση αμυντικού, που αποκάλυψε to10.gr. Ενας παίκτης, που αρέσει πολύ. Αριστεροπόδαρος, τεχνίτης, καλός πασέρ. Αλλά και σκληρός, δυναμικός, ηγέτης στον αγωνιστικό χώρο. Ενας ολοκληρωμένος κεντρικός αμυντικός. Κομμένος και ραμμένος στο προφίλ που αναζητούσε ο Ολυμπιακός και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ενας στόπερ που από τη στιγμή που είναι στην… αγορά, θα ήταν παράταιρο να μην ασχοληθεί μαζί του η ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού.

Οι πληροφορίες από την Ιταλία είναι συγκεκριμένες και αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός ασχολείται με τον Παλομίνο. Και ασχολείται σοβαρά. Με σκοπό να τον πείσει να ντυθεί στα ερυθρόλευκα και να γίνει ο ηγέτης της άμυνας που χτίζει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αλλά και ο καθοδηγητής – εμπνευστής που αναζητά ο σύλλογος για τη συγκεκριμένη θέση. Ενας δάσκαλος, που θα βοηθήσει και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές και θα βελτιώσει τη ανασταλτική λειτουργεία του συνόλου.

Διαβάστε επίσης: Τρελή εξέλιξη με Μπακαμπού: Μια ανάσα από τη Γαλατάσαραι

Όπως προκύπτει από την ομάδα του Μπέργκαμο, η Αταλάντα δεν θα αποτελέσει πρόβλημα για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Γκασπερίνι δέχεται να παραχωρήσει τον Αργεντινό (με ιταλικό διαβατήριο) κεντρικό αμυντικό, με σκοπό να τον διευκολύνει να βρει το 2ετές ή 3ετές συμβόλαιο που αναζητά. Με τους Ερυθρόλευκους να εμφανίζονται διατεθειμένοι να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του, αλλά και να κάνουν αυτό που πρέπει.
Βεβαίως, όταν ένας ποδοσφαιριστής όπως ο Παλομίνο είναι διαθέσιμος στην αγορά, είναι λογικό να συγκεντρώνει αρκετούς «μνηστήρες». Και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει και τώρα. Με την Κάλιαρι να είναι το μεγάλο «εμπόδιο» που πρέπει να υπερκεράσει ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι λέγεται ότι έχουν ήδη κάνει τις κινήσεις που πρέπει για την πλευρά του παίκτη. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η μάχη θα είναι εύκολη. Καθώς η νεοπροβιβασθείσα ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι, τον έχει στην κορυφή της λίστας της. Και επίσης έχει χρήματα να ξοδέψει.

Αυτό σημαίνει ότι για να πειστεί ο ποδοσφαιριστής αναφορικά με την ομάδα στην οποία θέλει να συνεχίσει την καριέρα του, είναι πιθανό να χρειαστούν κι άλλες… παρεμβάσεις. Όπως ένα πιθανό τηλεφώνημα, όχι μόνο από τον Αντόνιο Κορδόν, αλλά και από τον προπονητή. Με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο γενικώς στις δύσκολες μεταγραφές που στοχεύει ο Ολυμπιακός. Διότι για να πειστούν παίκτες όπως ο Παλομίνο να κάνουν το ταξίδι για την Αθήνα, χρειάζεται ομαδική προσπάθεια. Και αυτό φαίνεται ότι θα γίνει. Μένει να φανεί ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

Στο μεταξύ την ίδια ώρα στην Τουρκία η συμφωνία του Μαρκ Μπάρτρα με την Τραμπζονσπόρ προκειμένου ο 32χρονος Ισπανός να μείνει ελεύθερος, δημιουργεί νέα φημολογία. Πριν από λίγο στο twitter το Futshaber υποστήριζε πως παρά το γεγονός ότι ο παίκτης θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του, ο ατζέντης του είναι έτοιμος να κάνει ραντεβού με τον Ολυμπιακό. Φυσικά ότι ο Μπάρτρα είναι πλέον ελεύθερος είναι από μόνη της μια νέα συνθήκη. Αλλά ίδωμεν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ