Νέο όνομα στο μεταγραφικό κάδρο για την ΑΕΚ

Νέο όνομα στο μεταγραφικό κάδρο για την ΑΕΚ

Συνεχίζεται το... σαφάρι του στόπερ στην ΑΕΚ.

Με την υπόθεση του Νέστορ Αραούχο να παίρνει αρνητική τροπή, η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να «ξεσκονίσει» τις υπόλοιπες επιλογές της για το κέντρο της άμυνας. Το μεταγραφικό σαφάρι συνεχίζεται από τους «κιτρινόμαυρους» και κάπως έτσι, ένα νέο όνομα προέκυψε από την Ισπανία.

Στο προσκήνιο λοιπόν, μέσω της χώρας της Ιβηρικής Χερσονήσου, έρχεται το όνομα του Μάρτιν Βαλιέντ. Όπως μετέδωσε το Radio Marca των Βαλεαρίδων, η Ενωση εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του και έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τη Μαγιόρκα για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό.

Διαβάστε επίσης: Πάει για διπλό χτύπημα ο Ολυμπιακός: Κορνελί και Πόιθρες στην ίδια… σελίδα (pic)

Το συμβόλαιο του Βαλιέντ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025, με τον Αγκίρε όμως να δίνει το «οκ» για την παραχώρησή του.

Μπόλικες οι παραστάσεις του Σλοβάκου αμυντικού, που προέρχεται από γεμάτη σεζόν με τη φανέλα της Μαγιόρκα (32 συμμετοχές). Συνολικά, με τη Μαγιόρκα έχει αγωνιστεί σε 177 ματς, ενώ έχει περάσει και από την ιταλική Τερνάνα (144 συμμετοχές). Έχει επίσης 13 παρουσίες στην εθνική ομάδα της πατρίδας του και η χρηματιστηριακή αξία του ανέρχεται στα 4,5 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ