Λαμία: Πήρε Σαντάνα από την Καλλιθέα

Λαμία: Πήρε Σαντάνα από την Καλλιθέα

Η Λαμία προχώρησε σε ακόμη μία προσθήκη καθώς απέκτησε τον Ομάρ Σαντάνα, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα της Καλλιθέας.

Παίκτης της Λαμίας με κάθε επισημότητα είναι ο Ομάρ Σαντάνα, με την ομάδα της Φθιώτιδας να προχωρά στην έκτη μεταγραφική της κίνηση στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο Σαντάνα είναι το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της Λαμίας που την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν με την φανέλα της Καλλιθέα, μετά τον δεξιό εξτρέμ Φλοσάρντ Μάλτσι. Όπως φαίνεται, οι παίκτες της Αθηναϊκής ομάδας γίνονται πόλοι έλξης για την Λαμία.

Διαβάστε επίσης: Το «πολυβόλο» Μίχαϊλιουκ, το ΝΒΑ και η περίπτωση του Ολυμπιακού (vids)

Με την προσθήκη και του 32χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού, ο Λεωνίδας Βόκολος δημιούργησε την επιθετική γραμμή της επόμενης σεζόν, αφού νωρίτερα είχε φροντίσει να καλυφθούν οι υπόλοιπες θέσεις, με τις ανακοινώσεις των Μάλτσι (εξτρέμ), Μούλα (εξτρέμ) αλλά και του Ακούνια (επιθετικός).

Η ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Σαντάνα:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 32χρονο (14-04-1991) επιθετικό χαφ, Omar Santana, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Καλλιθέα στη Super League 2, με την οποία κατέγραψε 23 συμμετοχές, με τρία γκολ και μία ασίστ.

Ο έμπειρος Ισπανός στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στην Κύπρο, την Μίεντζ Λέγκνιτσα και την Βίγκρι Σουβάλκι στην Πολωνία και Θέλτα Β’, Ατλέτικο Μαδρίτης Β’ και Λας Πάλμας στην Ισπανία.

Η οικογένεια της Λαμίας τον καλωσορίζει και του εύχεται μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ