Αλμέιδα: «Μου έλειψε πάρα πολύ ο Λιβάι»

Αλμέιδα: «Μου έλειψε πάρα πολύ ο Λιβάι»

Ικανοποιημένος δήλωσε ο Αλμέιδα μετά τη σαρωτική νίκη της ΑΕΚ επί της Σαχτάρ, αποκαλύπτοντας την ιδιαίτερη... συμπάθεια που έχει στον Λιβάι Γκαρσία.

Ο Ματίας Αλμέιδα είδε την ΑΕΚ να θυμίζει κατά διαστήματα την περσινή πολύ καλή ομάδα και όπως είναι λογικό τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Οι παίκτες της Ένωσης ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακοί επικρατώντας αρχικά με 5-0 της Σαχτάρ στο ματς των «βασικών» και στη συνέχεια με 2-0 στο ματς κόντρα στη δεύτερη ομάδα των Ουκρανών.

Μετά τη λήξη των αναμετρήσεων ο Αλμέιδα δήλωσε ικανοποιημένος από αυτά που είδε στο χορτάρι σε αυτή τη φάση της προετοιμασίας, ενώ τόνισε πόσο πολύ του έλειψε για ένα διάστημα ο Λιβάι Γκαρσία (λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική του ομάδα), ο οποίος διέλυσε την ουκρανική άμυνα πετυχαίνοντας χατ τρικ!

Διαβάστε επίσης: Μποζίκας: «Θα μας λείψει ο Βεζένκοφ – Προσπαθούμε να αποφύγουμε τις υπεραξίες»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αλμέιδα στην κάμερα της Cosmote TV για:

Την εικόνα της ΑΕΚ στην αναμέτρηση: «Μου άρεσε πολύ η ομάδα στο πρώτο φιλικό. Η ομάδα έβγαλε ένταση, έδειξαν διάθεση οι παίκτες, αν και μείναμε με δέκα παίκτες. Έδειξαν οι παίκτες ότι έχουν την πεποίθηση ότι θέλουν να κερδίζουν τους αγώνες».

Το πόσο έλειψε ο Γκαρσία: «Μου έλειψε! Πάρα πολύ! Είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς. Μου αρέσουν και πολλοί νεαροί παίκτες που έχω».

Τον βαθμό ετοιμότητας της ΑΕΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή: «Μπορώ να πω ότι ακόμη είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Θέλει χρόνο. Έχουμε πράγματα να κάνουμε ακόμη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ