ΑΕΚ – Σαχτάρ Ντόνετσκ: Θετικό και το δεύτερο δείγμα για την Ένωση

ΑΕΚ – Σαχτάρ Ντόνετσκ: Θετικό και το δεύτερο δείγμα για την Ένωση

Μετά το εμφατικό 5-0 επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ η ΑΕΚ επικράτησε (2-0) και στο δεύτερο φιλικό της αυτή την φορά απέναντι στην δεύτερη ομάδα των Ουκρανών...

Με ένα γκολ σε κάθε μέρος από τους Μαχαίρα και Ραντόνια η ΑΕΚ ντούμπλαρε τις νίκες της επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ (δεύτερη ομάδα), αφήνοντας θετικές εντυπώσεις.

Με αρκετές αλλαγές σε αυτή την δεύτερη αναμέτρηση η Ένωση και παρά το γεγονός πως βίωσε ακόμη ένα dejavu με την αποβολή του Γαλανόπουλου στο 8′, κατάφερε να βγάλει αρκετές φάσεις μπροστά από τα καρέ των Ουκρανών, να σκοράρει δύο τέρματα και γενικά να αφήσει ικανοποιημένο τον Ματίας Αλμέιδα.

Διαβάστε επίσης: Κάρμεν Ηλέκτρα: Δεν φαντάζεστε τι της ζητούν περισσότερο να δείχνει στο OnlyFans

Στο 34ο λεπτό οι παίκτες της, ΑΕΚ συνεργάστηκαν εξαιρετικά, ο Μοχαμαντί έστρωσε στον Μαχαίρα και εκείνος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Τελικά η Ένωση βρήκε και δεύτερο τέρμα, στο 59ο λεπτό όταν ο Μαχαίρας πάτησε περιοχή, έκανε το σουτ, η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι αλλά ο Ραντόνια πήρε το ριμπάουντ και με προβολή έκανε το 2-0 για την ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Μήτογλου, Ρόκσον, Μοχαμάντι, Μαχαίρας, Λαμαράνα, Γαλανόπουλος, Ζίνι, Φαν Βέερτ, Κοσίδης. Αγωνίστηκαν επίσης οι Ραντόνια, Πήλιος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ