Μπαμ της ΑΕΚ με Αλεξάνδροπουλο: Πρόταση 2,5 εκατ ευρώ στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Μπαμ της ΑΕΚ με Αλεξάνδροπουλο: Πρόταση 2,5 εκατ ευρώ στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Η ΑΕΚ θέλει να κάνει δικό της τον άσος της Εθνικής, Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο- Κατέθεσε επίσημη πρόταση

Επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Σωτήρη Αλεξάνδροπουλου από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας κατέθεσε η ΑΕΚ σύμφωνα με την A BOLA. Η εφημερίδα της Πορτογαλίας αναφέρει ότι οι νταμπλούχοι πάνε για το μεγάλο κόλπο, αποκτώντας τον διεθνή άσο που πέρσι άφησε τον Παναθηναϊκό.

Το όνομα του Ελληνα χαφ φέρεται να βρίσκεται στην κιτρινόμαυρη λίστα, με τους Πορτογάλους να παραθέτουν και λεπτομέρειες της πρότασης.

Διαβάστε επίσης: Η «γραμμή» του Κορδόν, η δήλωση-μήνυμα και η εφαρμογή του πλάνου από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Η ΑΕΚ φέρεται να έχει βάλει στο τραπέζι 2.5 εκατομμύρια ευρώ για το μεγαλύτερο μέρος των δικαιωμάτων του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, ενώ έχε προτείνει και δανεισμό με οψιόν αγοράς στο τέλος της σεζόν για περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στα λιοντάρια της Πορτογαλίας και η ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί τις καταστάσεις. Θέλει να κάνει δικό της τον ποιοτικό χαφ.

Μένει να φανεί ποια θα είναι η απάντηση της Σπόρτινγκ, με το πρέσινγκ της ΑΕΚ να είναι ασφυκτικό. Το συμβόλαιο του Αλεξανδρόπουλου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2027 και δεδομένα, οι Πορτογάλοι θέλουν να περιορίσουν τη «ζημιά» των 4 εκατομμυρίων που καταβλήθηκαν στον Παναθηναϊκό.

Αξίζει να σημειωθεί, πως με τη φανέλα των λιονταριών, ο Ελληνας χαφ κατέγραψε μόλις 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ