Τα βρήκε με Λοκομοτίβ για Γεντβάι ο Παναθηναϊκός!

Τα βρήκε με Λοκομοτίβ για Γεντβάι ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε προφορική συμφωνία για την απόκτηση (με τη μορφή δανεισμού) του Τιν Γεντβάι.

Βρέθηκε ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού για το κέντρο της άμυνας!

Μετά και το… ναυάγιο στην υπόθεση Μπράμπετς, οι «πράσινοι» κινήθηκαν αστραπιαία και έδωσαν τα χέρια με τη Λοκομοτίβ Μόσχας για την απόκτηση του Τιν Γεντβάι.

Διαβάστε επίσης: Όνομα έκπληξη από το ΝΒΑ ο Ολυμπιακός- «Παρακολουθεί την περίπτωση του Ραούλ Νέτο» – Στο κόλπο και η Παρτιζάν

Ο έμπειρος στόπερ έρχεται με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που ενισχύεται σημαντικά στα μετόπισθεν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο 27χρονος αμυντικός φτάνει σήμερα στην Αθήνα στις 14:45 με πτήση από το Μόναχο και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς.

Ο Γεντβάι ψαχνόταν εδώ και καιρό να αποχωρήσει από τη Λοκομοτίβ λόγω και του εμπάργκο στις ρωσικές ομάδες για συμμετοχή στην Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε τις καταστάσεις και τον ντύνει στα πράσινα για τους επόμενους μήνες.

Ο νεαρός στόπερ έχει ύψος 1,85μ. και είναι δεξιοπόδαρος. Μάλιστα, έχει φορέσει τη φανέλα της Κροατίας 26 φορές και μετρά δύο γκολ (αμφότερα στο 3-2 επί της Ισπανίας για το Nations League στις 16 Νοεμβρίου 2018), ενώ ήταν μέλος της αποστολής της τόσο στο Euro 2016 όσο και στο Μουντιάλ 2018, όταν η «χρβάτσκα» έφτασε ως τον τελικό.

Με τη φανέλα της Λοκομοτίβ, το κοντέρ έχει καταγράψει 41 συμμετοχές, ενώ το περασμένο εξάμηνο αγωνίστηκε ως δανεικός στην Αλ Αϊν. Μπόλικες οι παραστάσεις στα ευρωπαϊκά γήπεδα για τον Κροάτη αμυντικό, που έχει περάσει από Μπάγερ Λεβερκούζεν, Αουγκσμπουργκ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Ρόμα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ