Τι συμβαίνει με Ράφα Μιρ και Ολυμπιακό – Αποκάλυψη από την Ισπανία

Τι συμβαίνει με Ράφα Μιρ και Ολυμπιακό – Αποκάλυψη από την Ισπανία

Τι λένε στην Ισπανία για Ράφα Μιρ και Ολυμπιακό. Ποιος ο ρόλος του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Στο φουλ οι μεταγραφικές μηχανές στον Ολυμπιακό. Και με τα… μάτια μονίμως στραμμένα στην αγορά της Ιβηρικής. Ιμπόρα και Κίνι αποτελούν τις δύο πρώτες καλοκαιρινές προσθήκες, με την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ να βρίσκεται σε αναζήτηση και επιθετικού.

Το όνομα του Ράφα Μιρ φέρεται να έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων, με τον Ολυμπιακό να εξετάζει την περίπτωσή του. Ασφαλώς, μόνο εύκολη δεν είναι η υπόθεση, ενώ απαιτεί και λεπτούς χειρισμούς. Ο 26χρονος άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως και το καλοκαίρι του 2027, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Μεξικανός δημοσιογράφος στο «10» για Πιζάρο: «Ο καλύτερος παίκτης του Αλμέιδα – Θα είναι μεγάλο δίδυμο με Πινέδα, αν…»

Στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου διατηρούν ζωντανό το «φλερτ» των ερυθρολεύκων με τον νεαρό επιθετικό και σημερινό δημοσίευμα της Mundo Deportivo, αποκαλύπτει και τις προθέσεις της Σεβίλλης.

Η ισπανική ομάδα δε θα έλεγε «όχι» σε ενδεχόμενη παραχώρηση του Μιρ, ενώ είναι πάντα ανοιχτή η… πόρτα του δανεισμού. Παράλληλα, στο δημοσιεύματα γίνεται ιδιαίτερη μνεία και στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Οπως υπογραμμίζουν, ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού θέλει να φέρει στην Ελλάδα τον 26χρονο επιθετικό.

Φυσικά, σε αυτή τη μεταγραφική ιστορία, οι Πειραιώτες δεν «παίζουν» μόνοι τους. Μαγιόρκα και Βαλένθια είναι οι άλλες δυο ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Ράφα Μιρ.

Θυμίζουμε, πως με τη φανέλα της κατόχου του Europa League, ο Ράφα Μιρ έχει σκοράρει 21 γκολ σε 83 αγώνες. Πρόκειται για ένα… πολυβόλο, που έχει περάσει και από τις Βαλένθια (59 συμμετοχές, 25 γκολ), Ουέσκα (57 συμμετοχές, 25 γκολ) και Λας Πάλμας (30 συμμετοχές, 7 γκολ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ