«Φατούρο» και μετά προπόνηση στην πρώτη ημέρα του Γεντβάι με τα πράσινα (pics)

«Φατούρο» και μετά προπόνηση στην πρώτη ημέρα του Γεντβάι με τα πράσινα (pics)

Ο Τιν Γεντβάι ως νέος δέχτηκε το πατροπαράδοτο... φατούρο και στη συνέχεια έκανε την πρώτη του προπόνηση με το τριφύλλι στο στήθος.

Ο Τιν Γεντβάι είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού που έρχεται για να δώσει επιπλέον ποιότητα και βάθος στη θέση των στόπερ.

O 27χρονος Κροάτης στόπερ αφού φωτογραφήθηκε με την εμφάνιση του Παναθηναϊκού και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος της ομάδας, πήγε στο Γ. Καλαφάτης για να γνωριστεί και να προπονηθεί για πρώτη φορά με τους νέους του συμπαίκτες, δεχόμενος και το απαραίτητο «φατούρο» όπως κάθε νέος στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Ο Παπαγιάννης αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό – Τι είπε για Γιαννακόπουλο

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Μια ημέρα μετά το φιλικό με τη Χαποέλ Μπερ Σεβά στη Λεωφόρο οι παίκτες του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν στο Γ. Καλαφάτης. Την πρώτη του παρουσία στο αθλητικό κέντρο του Τριφυλλιού είχε ο νεοαποκτηθείς Τιν Γεντβάι, ο οποίος έπιασε αμέσως δουλειά.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλωσόρισε το νέο μέλος της ομάδας και οι συμπαίκτες του τον υποδέχθηκαν «θερμά». Οι Πράσινοι ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ θα προπονηθούν ξανά το απόγευμα της Κυριακής. Ο Τσέριν συνέχισε τη θεραπεία του, ενώ ο Ιωαννίδης ανέβασε ρυθμούς.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ