Γεβντάι: «Να βάλουμε τον Παναθηναϊκό ξανά σε τροχιά τίτλων»

Γεβντάι: «Να βάλουμε τον Παναθηναϊκό ξανά σε τροχιά τίτλων»

Οι πρώτες δηλώσεις του Τιν Γεβντάι ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού...

Ο Τιν Γεβντάι είναι ο «εκλεκτός» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού, με τον Κροάτη στόπερ να φτάνει χθες στην Ελλάδα, ολοκληρώνοντας τη μετακίνηση του στο τριφύλλι.

Διαβάστε επίσης: Τι ισχύει με τον Μίχαϊλιουκ: Ο «μπόμπερ» που θα τρελάνει την Euroleague, το κασέ του και η πραγματικότητα του ΝΒΑ

Αφού πρώτα φωτογραφήθηκε με τη φανέλα των πρασίνων, ο Γεβντάι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο κανάλι του Παναθηναϊκού στο YouTube.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 
«Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και γνωρίζω πως έχει μεγάλη ιστορία με Κροάτες ποδοσφαιριστές. Μου αρέσει το πλάνο και οι στόχοι για το άμεσο μέλλον, νομίζω είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλουμε ξανά τον Παναθηναϊκό σε τροχιά τίτλων.

Ρώτησα μερικούς πρώην συμπαίκτες μου, ρώτησα για την πόλη, τη χώρα, την ομάδα και όλα όσα άκουσα τελείωσαν με την έκφραση «θα νιώσεις σαν στο σπίτι σου». Τότε αποφάσισα να έρθω.

Ξέρω τον προπονητή και γνωρίζω το στιλ που παίζει και τι περιμένει από μένα, με ξέρει και ξέρει τι να περιμένει, θα συνεργαστούμε καλά, ανυπομονώ να αρχίσω.

Δεν μου αρέσει να περιγράφω τον εαυτό μου αλλά μπορώ να εγγυηθώ πως θα παλέψω για κάθε συμπαίκτη μου, την ομάδα, τους οπαδούς, δεν είναι σημαντικό τι μπορώ να δώσω σε ατομικό επίπεδο, είτε σε ποιότητα, είτε σε πάσες, είτε σε τεχνική, πρέπει να τα βάλουμε όλα αυτά σε μια τσάντα και να κάνουμε τη δουλειά όλοι μαζί.

Θέλω να κερδίσω τίτλους, φυσικά, να παίξω στην Ευρώπη και να πανηγυρίσω νίκες με τους οπαδούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ