Υπογράφει σήμερα ο Πιζάρο – Τι γίνεται με στόπερ στην ΑΕΚ

Υπογράφει σήμερα ο Πιζάρο – Τι γίνεται με στόπερ στην ΑΕΚ

Ημέρα υπογραφών σήμερα για την ΑΕΚ που θα κάνει και επίσημα δικό της τον Ροδόλφο Πιζάρο. Τι γίνεται με την «υπόθεση στόπερ» και ποια η στάση του Αλμέιδα.

Άλλη μια μεταγραφή αναμένεται να κλείσει σήμερα (17/7) για την ΑΕΚ, με τον Ροδόλφο Πιζάρο να εντάσσεται και επίσημα στο ρόστερ της Ένωσης.

Ο Μεξικανός που βρίσκεται από χτες (16/7) το απόγευμα στην Αθήνα, αναμένεται σήμερα να περάσει τα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ και στη συνέχεια θα μεταβεί στα γραφεία της Ένωσης όπου θα υπογράψει το συμβόλαιό του και θα ποζάρει για πρώτη φορά με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Διαβάστε επίσης: Στο Βελιγράδι ο Μίροτιτς – Τελειώνει το σίριαλ της μεταγραφής του

Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει εδώ και καιρό τόσο στη διάρκεια του συμβολαίου (2+1 χρόνια) όσο και στο οικονομικό κομμάτι του deal, με τον Μεξικανό να έχει λαμβάνειν ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως.

Ο παίκτης είναι πανέτοιμος από άποψη φυσικής κατάστασης μιας και αγωνίζονταν κανονικά στο MLS με την Ίντερ Μαϊάμι και έτσι δεν είναι απίθανο να τον δούμε να αγωνίζεται για κάποια λεπτά στο φιλικό της ΑΕΚ κόντρα στον Βόλο (23/7) αλλά και κόντρα στην Τραμπζονσπόρ (30/7) που θα είναι και η πρόβα τζενεράλε πριν από τα ευρωπαϊκά ματς της Ένωσης.

Τώρα όσον αφορά στο θέμα της απόκτησης στόπερ, δεν υπάρχει καμία αξιοσημείωτη εξέλιξη. Υπάρχει πάντα ο Νέστορ Αραούχο ο οποίος είναι στα υπόψιν, με την ΑΕΚ να τηρεί στάση αναμονής στις διαπραγματεύσεις της με την Κλαμπ Αμέρικα, για να ρίξει της απαιτήσεις της.

Έτσι και αλλιώς όπως υποστηρίζει ο Αλμέιδα, υπάρχει ικανοποίηση με το ρόστερ της ομάδας όπως είναι αυτή τη στιγμή και μια προσθήκη στα στόπερ θα υπάρξει μόνο αν παραστεί ανάγκη ή αν βρεθεί ένας ποδοσφαιριστής φανερά καλύτερος από τους υπάρχοντες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ