Ώρα μηδέν για στόπερ και επιθετικό

Ώρα μηδέν για στόπερ και επιθετικό

Ο Αντόνιο Κορδόν προχωράει τις διαπραγματεύσεις για τις δύο κομβικές μεταγραφές που θέλει άμεσα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ σε άμυνα και επίθεση. Ποια τα δεδομένα, πότε οι αφίξεις…

Αντίστροφη μέτρηση για το δεύτερο «πακέτο» μεταγραφών στον Ολυμπιακό μετά τους Ιμπόρα και Κίνι που βρίσκονται ήδη στην Αυστρία και αναμένεται να τους δούμε για πρώτη φορά να αγωνίζονται με τα ερυθρόλευκα στο φιλικό της Τετάρτης απέναντι στην Σαμπάχ.

Η προσοχή των Μαρτίνεθ και Κορδόν όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας έχει πέσει στις δύο κομβικές θέσεις που ο Ολυμπιακός χρειάζεται άμεσα μεταγραφές με τον Ισπανό αθλητικό διευθυντή να είναι σε ανοικτές διαπραγματεύσεις με στόχο αν είναι δυνατόν και μέσα στην εβδομάδα να υπάρχουν ευχάριστα νέα.

Ο στόχος σε πρώτη φάση είναι η απόκτηση ενός στόπερ και ενός επιθετικού όμως δεν αποκλείεται στην πορεία να υπάρξουν και νέες κινήσεις για αυτές τις θέσεις. Οι στόχοι είναι λίγο πολύ γνωστοί αν και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την έκπληξη από τον Αντόνιο Κορδόν που απέδειξε και στις υποθέσεις Ιμπόρα, Κίνι πως κινείται κάτω από άκρα μυστικότητα χωρίς τα πλάνα του να βγαίνουν προς τα έξω πριν έχουν ολοκληρωθεί οι ενέργειες του.

Για την άμυνα ο Ολυμπιακός έχει κυκλώσει εδώ και καιρό το όνομα του Μπάρτρα που όμως είναι περίπτωση δύσκολη ενώ δουλεύει τόσο του Παλομίνο όσο και Μπάμπιτς. Και οι τρεις περιπτώσεις είναι εξαιρετικά δύσκολες ενώ είναι χαρακτηριστικό πως για τον Μπάμπιτς η Αλμερία ζήτησε κοντά στα 7-8 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει. Σημερινά μάλιστα δημοσιεύματα στην Ισπανία αναφέρουν πως η Αλμέρια απέρριψε την πρόταση που της έχει κάνει ο Ολυμπιακός ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Στην επίθεση εκτός του Μάρκος Αντρέ που είναι καιρό στην … ημερησία διάταξη για τους Πειραιώτες ο Κορδόν παλεύει την δύσκολη και πρωτοκλασσάτη περίπτωση του Ράφα Μιρ της Σεβίλλης που όμως στα 26 του χρόνια ξέρει πως υπάρχουν Ισπανικές ομάδες που ενδιαφέρονται για αυτόν. Παρόλαυτα οι προσπάθειες του Κορδόν συνεχίζονται με τις πληροφορίες να θέλουν μέσα στις επόμενες μέρες να έχουμε εξελίξεις και αφίξεις. Και πιθανότατα εκπλήξεις…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ