«Βλέπει Ντουάρτε ο Ολυμπιακός»

«Βλέπει Ντουάρτε ο Ολυμπιακός»

Τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό της Χετάφε, Ντομίνγκος Ντουάρτε, εξετάζει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις μεταγραφικές του αναζητήσεις με άμεση προτεραιότητα τη απόκτηση ενός στόπερ. Σύμφωνα με δημοσίευμα του εξωτερικού, οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Ντομίνγκος Ντουάρτε.

Πρόκειται για έναν Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, 28 χρονών που αγωνίζεται για λογαριασμό της Χετάφε. Είναι ένας παίκτης με σημαντική εμπειρία και 121 ματς σε επίπεδο La Liga, ενώ στα θετικά του είναι πως έχει συνεργαστεί και με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στη Γρανάδα, έχοντας συνυπάρξει σε περισσότερους από 80 αγώνες για την ισπανική ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Βαγγέλης Ζούγρης: Ο MVP της Εθνικής που στα χέρια του Σπανούλη «απογειώθηκε» και… βλέπει Πειραιά

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ αγωνίστηκε στο πορτογαλικό πρωτάθλημα για λογαριασμό των Μπελενένσες (2016-2017) και Τσάβες (2017-2018) ως δανεικός, προτού μεταπηδήσει στην Ισπανία. Ξεκίνησε από τη Segunda Division για λογαριασμό της Λα Κορούνια (2018-2019), για να συνεχίσει η τριετία της Γρανάδα στη La Liga (2019-2022), η οποία κατέβαλε το ποσό των 3.5 εκατ. ευρώ στην Σπόρτινγκ.

Κατά την περσινή σεζόν, όταν και πήρε μεταγραφή από τη Γρανάδα για την Χετάφε, είχε μια πολύ γεμάτη σεζόν με 34 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και 2 ασίστ.

Από τον Νοέμβριο του 2020, ο Ντουάρτε είναι και διεθνής με την Πορτογαλία έχοντας 3 συμμετοχές. Το κασέ του ανέρχεται κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του ’26, με την χρηματιστηριακή του αξία να ανέρχεται στα 5 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ