Παίκτης του Παναιτωλικού ο Οικονόμου!

Παίκτης του Παναιτωλικού ο Οικονόμου!

Πολύ σημαντική μεταγραφή για τον Παναιτωλικός που έκανε δικό του τον Μάριο Οικονόμου.

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Μάριος Οικονόμου! Ο διεθνής αμυντικός, που έμεινε ελέυθερος από την Κοπεγχάγη, ντύθηκε στα «κυανοκίτρινα» αφού υπέγραψε για δύο χρόνια στον Παναιτωλικό.

Ο 31χρονος αμυντικός έμεινε ελεύθερος μετά από τρία χρόνια στον σύλλογο της Δανίας και ενώ το δεύτερο εξάμηνο της περσινής σεζόν έπαιξε στη Σαμπντόρια. Εχει καταγράψει μεγάλη πορεία στα ιταλικά γήπεδα αφού πέρα από την ομάδα της Γένοβας έχει αγωνιστεί και στις Κάλιαρι, Μπολόνια, Σπαλ, Μπάρι. Αξίζει να σημειωθεί πως την σεζόν 1986-87 αγωνίστηκε με τη φανέλα του Παναιτωλικού, ο πατέρας του Γιώργος και μάλιστα στην ίδια θέση.

Διαβάστε επίσης: Το ελληνικό σχέδιο του Μπαρτζώκα

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

«Ο Μάριος Οικονόμου είναι από σήμερα ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού. Γεννήθηκε στις 06.10.1992 στα Γιάννενα και άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον ΠΑΣ, απ’ τον οποίο παραχωρήθηκε στην Cagliari. Στην Ιταλία αγωνίστηκε επίσης σε SPAL, Bologna, Bari και μέχρι πρόσφατα στη Sampdoria. Ενδιάμεσα αγωνίστηκε στη Super League με την ΑΕΚ και με την Copenhagen με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Δανίας το 2022.

Ο διεθνής (6 συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδας) κεντρικός αμυντικός με συμμετοχές σε όλες τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Champions League, Europa League, Conference League) υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ