Παναθηναϊκός – Ράγιο Βαγιεκάνο 0-1: Ήττα «καμπανάκι» για τους πράσινους πριν την Ντνίπρο

Παναθηναϊκός – Ράγιο Βαγιεκάνο 0-1: Ήττα «καμπανάκι» για τους πράσινους πριν την Ντνίπρο

Μια εβδομάδα πριν από την πρώτη ευρωπαϊκή μάχη κόντρα στη Ντνίπρο, ο Παναθηναϊκός πλήρωσε την αναποτελεσματικότητα του γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την Ράγιο Βαγιεκάνο στη Λεωφόρο. Ανεπίσημο ντεμπούτο με τα πράσινα για τον Βιλένα.

Προβληματική η πρόβα του Παναθηναϊκού ενόψει Ντνίπρο…

Ένας αναποτελεσματικός Παναθηναϊκός σπατάλησε πολλές ευκαιρίες, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την Ράγιο Βαγιεκάνο στη Λεωφόρο, μια εβδομάδα πριν την πρώτη ευρωπαϊκή του «μάχη» κόντρα στην Ντνίπρο. Ανεπίσημο ντεμπούτο για τον Τόνι Βιλένα με τα πράσινα.

Διαβάστε επίσης: Μίχαϊλιουκ: Το κλειστό διετές, τα δύο εκατομμύρια και η ημερομηνία «κλειδί» για τον Ολυμπιακό (pic)

Πως παρατάχθηκαν

O Iβάν Γιοβάνοβιτς παρέταξε κάτω από τα δοκάρια τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι με την αμυντική τετράδα να αποτελείται από τους Βαγιαννίδη, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ. Στα χαφ οι Πέρεθ, Τσόκαϊ και Τζούρισιτς ενώ την τριπλέτα της επίθεσης συνέθεσαν οι Μπερνάρντ, Παλάσιος και Σπόραρ.

Από την άλλη, η Βαγιεκάνο ξεκίνησε με τους Μόρο, Τσαβάρια, Αριντάν, Ισί, Τρέχο, Ντέκα, Αντρές, Μουμίν, Μπάλιου, Όσκαρ και Φαλκάο.

Απείλησε με Τσοκάι και Χουάνκαρ

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπήκαν πιο δυναμικά στην αναμέτρηση από τους Ισπανούς, καταγράφοντας πριν το πρώτο δεκάλεπτο τις δύο πρώτες τελικές τους προσπάθειες.

Αρχικά στο 6′ ο Τσόκαϊ έκλεψε την μπάλα αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή και έκανε το σουτ, με τον Μόρο να βρίσκει λίγο την μπάλα και να τη διώχνει σε κόρνερ.

Την σκυτάλη πήρε στο 10’ ο Χουάνκαρ με το σουτ του Ισπανού με το δεξί να καταλήγει λίγο πάνω από το δοκάρι.

Μια ανάσα από το γκολ ο Παναθηναϊκός με τον Σπόραρ

Στο 30’ οι πράσινοι έφτασαν πολύ κοντά από το να ανοίξουν το σκορ. Μετά από βαθύ γέμισμα, ο Σπόραρ βγήκε σε τετ-α-τερ με τον Μόρο, με τον τερματοφύλακα της Ράγιο να λέει «όχι» στο σουτ που επιχείρησε.

«Φρεσκάρισμα» στο δεύτερο μέρος, το προβάδισμα η Ράγιο

Στο δεύτερο μέρος και με κορυφαίους τους Τζούρισιτς και Παλάσιος ο Παναθηναϊκός έγινε πιο απειλητικός αλλά όπως και στο παιχνίδι με την Μπερ Σεβά του έλειψαν οι σωστές, οι ποιοτικές επιλογές στο τελείωμα των φάσεων.

Ωστόσο αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ ήταν οι Ισπανοί οι οποίοι ξεκίνησαν το δεύτερο μέρος έχοντας αλλάξει πέντε πρόσωπα στην σύνθεση τους.

Στο 57′ ο Γκαρθία κατάφερε να τιμωρήσει τους «πράσινους» για ένα εύκολο πούλημα της μπάλας του Ρούμπεν έξω από την περιοχή και ενώ προηγουμένως ο Μπρινιόλι έκανε τριπλή επέμβαση.

«Εκρηκτικό» δεκάλεπτο για τον Παναθηναϊκό

Το τριφύλλι ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του, φτάνοντας κοντά στην ισοφάριση στο διάστημα (60′-70′). Στο 62′ ο Σπόραρ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μόρο, ο οποίος στο 72′ έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Παλάσιος, ενώ λίγα λεπτά αργότερα το σουτ του Μλαντένοβιτς πέρασε άουτ.

Τελευταία αξιοσημείωτη φάση τους ματς ήταν με την κεφαλιά του Γερεμέγιεφ, την οποία μάζεψε χωρίς πρόβλημα ο Μόρο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι (61′ Λοντίγκιν), Βαγιαννίδης (74′ Κώτσιρας), Σένκεφελντ (90′ Σιδεράς), Μάγκνουσον (90′ Φικάι), Χουάνκαρ (61′ Μλαντένοβιτς), Πέρεθ (74′ Ζέκα), Τσοκάι (61′ Βιλένα), Τζούριτσιτς (83′ Αϊτόρ), Μπερνάρ (62′ Μαντσίνι), Παλάσιος (74′ Κλεϊνχέισλερ), Σπόραρ (83′ Γερεμέγεφ).

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Μόρο, Τσαβάρια (63′ Πριέτο), Αριντάνε, Ισί (46′ Πόνσε), Τρέχο (46′ Πόζο), Ντέκα, Αντρές (46′ Άλβαρό), Μουμίν, Μπάλιου, Όσκαρ, Φαλκάο (46′ Τομάς).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ