Δημάτος για Οφρυδόπουλο: «Από τους πιο ωραίους και αληθινούς ανθρώπους, που γνώρισα στην ΑΕΚ» (pic)

Δημάτος για Οφρυδόπουλο: «Από τους πιο ωραίους και αληθινούς ανθρώπους, που γνώρισα στην ΑΕΚ» (pic)

Η ανάρτηση του Αντρέα Δημάτου για τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο που από χθες αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ Β'.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεν θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στον πάγκο της ΑΕΚ Β’, με τον πρώην υπεύθυνο επικοινωνίας της Ένωσης, Αντρέα Δημάτο, να πλέκει το εγκώμιο του Έλληνα προπονητή.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις Γιαννακόπουλου για τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού: «Είχα συμφωνήσει με Ντόρσεϊ, Βέσελι και Χεζόνια αλλά…»

Η ανάρτηση του Δημάτου:

«Από τους πιο ωραίους και αληθινούς ανθρώπους, που γνώρισα όλα αυτά τα χρόνια στην ΑΕΚ.

Από εκείνους με πραγματικό και ανυπόκριτο σεβασμό για την ομάδα, την οποία υπηρέτησε, πλήρη γνώση και απόλυτη συναίσθηση του μεγέθους της (κάτι που δεν είναι και το πλέον σύνηθες) και με γνήσια αγάπη, χωρίς την ανάγκη να πουλήσει ποτέ φθηνή ΑΕΚοφροσύνη για να γίνει αρεστός.

Για το πρόσημο της διετούς παραμονής του στην ΑΕΚ Β διατηρώ την άποψή μου για τον εαυτό μου. Δεν ενδιαφέρει και κανέναν! Άλλωστε είμαι σίγουρος ότι δεν κρίθηκε καφενειακά, αλλά από εκείνους που έχουν τις γνώσεις, την εμπειρία και την εξειδίκευση για αυτές τις αποφάσεις!

Η εκτίμησή μου στο πρόσωπο του Σωκράτη Οφρυδόπουλου έχει να κάνει με τον άνθρωπο με τον οποίο συνεργάστηκα και γνώρισα από κοντά και όχι με το τι πιστεύει ο καθένας για την προπονητική του επάρκεια και το αν πέτυχε η απέτυχε στη διάρκεια της διετούς προπονητικής του θητείας στην ΑΕΚ.

Καλή συνέχεια κόουτς.

Σου εύχομαι ό,τι το καλύτερο, γιατί πραγματικά το αξίζεις!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ