Άρης: Ο Μορόν χάρισε περισσότερα από 500.000 ευρώ στην Μπέτις

Άρης: Ο Μορόν χάρισε περισσότερα από 500.000 ευρώ στην Μπέτις

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, ο Λορέν Μορόν που έχει κλείσει ο Άρης, χάρισε περισσότερο από μισό εκατομμύριο ευρώ στην Ρεάλ Μπέτις ώστε να λυθεί το συμβόλαιο του και να πετάξει για Θεσσαλονίκη

Ο Άρης θα υποδεχτεί απόψε το βράδυ στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης το καινούριο του μεταγραφικό απόκτημα, Λορέν Μορόν ώστε να περάσει τα ιατρικά τεστ και να υπογράψει το διετές συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους».

Παράλληλα ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο 29χρονος παίκτης χάρισε στην πρώην πλέον ομάδα του παραπάνω από 500.000 ευρώ με σκοπό να λυθεί το συμβόλαιο του ώστε να υπογράψει νωρίτερα με τον Άρη.

Διαβάστε επίσης: Τανούλης: «Θέλω να ανταποδώσω για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν στον Ολυμπιακό»

Ταυτόχρονα οι Ισπανοί εξυμνούν την κίνηση του Μορόν να χαρίσει 500.000 ευρώ από το συμβόλαιο του και ισχυρά μπόνους, στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Όλα αυτά ενώ σήμερα ο Άρης παίζει το τελευταίο του φιλικό με τον Εθνικό Άχνας προτού μπει στην μάχη των προκριματικών του Conference League, ενώ σχεδόν την ίδια ώρα ώρα Εγνατία και Αραράτ θα παίξουν τον πρώτο αγώνα τους, ζευγάρι το οποίο θα κρίνει τον αντίπαλο των «κιτρινόμαυρων» στον επόμενο γύρο.

Η ομάδα του Τερζή θα παίξει τον πρώτο αγώνα στις 27 Ιουλίου στην έδρα της νικήτρια της παραπάνω αναμέτρησης και ο επαναληπτικός στην Θεσσαλονίκη θα γίνει στις 3 Αυγούστου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ