Ελεύθερος από τον Αστέρα ο Σόνι

Ελεύθερος από τον Αστέρα ο Σόνι

Ο Κέβιν Σόνι αποτελεί παρελθόν από τον Αστέρα Τρίπολης, μετά από μια τριετία στην αρκαδική πρωτεύουσα και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αστέρας Τρίπολης και Κέβιν Σόνι χωρίζουν τους δρόμους τους και ο Καμερουνέζος μένει ελεύθερος από την αρκαδική ομάδα μετά από τρία χρόνια παρουσίας στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Οι δύο πλευρές αποφάσισαν την κοινή λύση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, μιας και την τελευταία σεζόν είχε δωθεί δανεικός για να βρει χρόνο συμμετοχής.

Διαβάστε επίσης: Πως οι Γκος και Μιλουτίνοφ έδωσαν πλεονέκτημα στον Ολυμπιακό έναντι του Παναθηναϊκού στο… καλοκαιρινό ντέρμπι των αιωνίων

Τα πρώτα δύο χρόνια στην Τρίπολη είχε βάλει 6 γκολ σε 31 συμμετοχές, όμως πέρυσι παραχωρήθηκε δανεικός αρχικά στην Χατάισπορ, εκεί οπού έπαιξε τρία ματς κα στο δεύτερο μισό της σεζόν στην Αδάνασπορ, οπού δεν αγωνίστηκε καθόλου εξαιτίας ενός τραυματισμού του.

Πλέον είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την Λαμία, το Βόλο αλλά και ομάδες από το πρωτάθλημα της Τουρκίας να ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ