Ενδιαφέρον για παίκτη του Παναθηναϊκού από τη Βραζιλία (pic)

Ενδιαφέρον για παίκτη του Παναθηναϊκού από τη Βραζιλία (pic)

Δημοσιεύματα από τη Βραζιλία αναφέρουν πως ο Μπερνάρντ του Παναθηναϊκού, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ομάδων της πατρίδας του.

Ο Μπερνάρντ του Παναθηναϊκού μοιάζει να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο πολλών ομάδων της πατρίδας του, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Βραζιλία, με την Σπορτ Ρεσίφε, να προστίθεται στη λίστα των ενδιαφερόμενων.

Ο Μπερνάρντ έχει ακουστεί έντονα και για την Ατλέτικο Μινέιρο, χωρίς όμως να έχουν προχωρήσει περαιτέρω οι επαφές, μεταξύ των δύο πλευρών.

Διαβάστε επίσης: «Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Χόλσγκροουβ»

Με την Σπορτ Ρεσίφε να αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στη δεύτερη κατηγορία του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, μία μεταγραφή σαν τον Μπερνάρντ του Παναθηναϊκού, θα μπορούσε να την ανεβάσει αυτόματα επίπεδο.

Η ομάδα από τη Βραζιλία βρίσκεται σε αναζήτηση επενδυτών για να βρεθούν τα κεφάλαια που απαιτούνται για μία τέτοια μεταγραφή.

Το συμβόλαιο του Μπερνάρντ με τους «Πράσινους», έχει ισχύ για ένα χρόνο ακόμη και αν οι Βραζιλιάνοι τον θέλουν πραγματικά θα πρέπει να καταθέσουν μία πρόταση που να ικανοποιεί και με το παραπάνω, τα θέλω του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ