«Ο Χόλσγκροουβ κάνει το μεγάλο βήμα στον γίγαντα της Ελλάδας»

«Ο Χόλσγκροουβ κάνει το μεγάλο βήμα στον γίγαντα της Ελλάδας»

Τι λένε στην Σκωτία για τον Τζόρνταν Χόλσγκροουβ και τον Ολυμπιακό...

Μια μεταγραφή έκπληξη για τον Ολυμπιακό αποκάλυψαν χθες οι Πορτογάλοι, υποστηρίζοντας μάλιστα πως έχουν ήδη πέσει οι υπογραφές ανάμεσα στον Τζόρνταν Χόλσγκροουβ και τους Πειραιώτες.

Μπορεί ακόμη από τους ερυθρόλευκους επισήμως να μην υπάρχει κάποια τοποθέτηση στα δημοσιεύματα όμως ήδη τα δημοσιεύματα στην Σκωτία αναφέρονται εκτενώς στην μεγάλη ευκαιρία που παρουσιάζεται στην καριέρα του 23χρονου μέσου που από την Πάσος Φερέιρα φέρεται να είναι έτοιμος να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης: Ανακοίνωσε Λαρεντζάκη μέχρι το 2026 με επικό βίντεο ο Ολυμπιακός (vid)

Χαρακτηριστικό το δημοσίευμα της Σκωτσέζικης Sun που κάνει εκτενή αναφορά στην έως τώρα καριέρα του διεθνή με την U-21 της Σκωτίας. «Ο Χόλσγκροουβ κάνει το μεγάλο βήμα στον γίγαντα της Ελλάδας» αναφέρεται σχετικά με το δημοσίευμα να θυμίζει την έως τώρα καριέρα του Σκωτσέζου μέσου που από την Ρέντινγκ το 2020 βρέθηκε στην Θέλτα και από εκεί στην Πορτογαλία και την Πάσος Φερέιρα.

«Ο Χόλσγκροουβ ελπίζει να εντυπωσιάσει τον προπονητή Ντιέγκο Μαρτίνεθ ώστε να μπορεί να πάρει την ευκαιρία του. Ο Ολυμπιακός δεν έχει ελλείψεις σε επιλογές μεσαίας γραμμής ενώ υπέγραψε πρόσφατα και τον έμπειρο Ισπανό Βιθέντε Ιμπόρα από τη Βιγιαρεάλ», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα για τον Σκωτσέζο μέσο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ