Βόλος – ΑΕΚ: Πρώτο φιλικό εντός συνόρων για την «Ένωση»

Βόλος – ΑΕΚ: Πρώτο φιλικό εντός συνόρων για την «Ένωση»

Βόλος και ΑΕΚ αναμετρώνται απόψε (23/7, 21:00) στο Πανθεσσαλικό, σε ένα φιλικό δοκιμών, με τα ευρωπαϊκά ματς της «Ένωσης» να πλησιάζουν.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Βόλο απόψε (23/7, 21:00) στο Πανθεσσαλικό, σε φιλική αναμέτρηση, ξεκινώντας την φετινή αγωνιστική περίοδο εντός συνόρων (έστω και σε φιλικό παιχνίδι), εκεί που τελείωσε την περσινή επικρατώντας του ΠΑΟΚ, με 2-0 στον τελικό του Κυπέλλου.

Για τον Βόλο το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό απέναντι στην ομάδα που κέρδισε το νταμπλ την περασμένη σεζόν, καθώς σε ένα μικρό βαθμό μπορεί να δει ο Κώστας Μπράτσος και οι άνθρωποι της ομάδας το κατά πόσο θα είναι ανταγωνιστικοί τη φετινή σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Προβάρει τα «πράσινα» ο Μίροτιτς – Το «χρυσό» συμβόλαιο που του προσφέρει ο Παναθηναϊκός

Η ομάδα της Μαγνησίας ήταν ιδιαίτερα ενεργή έως τώρα στο μεταγραφικό παζάρι, παίρνοντας έντεκα παίκτες, με τον στόχο να είναι να μπει ξανά η ομάδα στα play offs.

Ο Βόλος έχει αποκτήσει τους: Σιαμπάνη (τερματοφύλακα), Κόστιτς (τερματοφύλακα), Κρούζλιακ (στόπερ), Κίτσος (αριστερός μπακ), Καραγιάννης (αριστερός μπακ), Μύγα (δεξιός μπακ), Τρουιγέ (μεσοεπιθετικός, δανεικός από Παναθηναϊκό), Γκάβτσιτς (κεντρικός μέσος), Κόμπα (εξτρέμ), Μραζ (σέντερ φορ) και Μωραΐτη (σέντερ φορ).

Η ΑΕΚ έχει δώσει έως τώρα ήδη τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις, στην Ολλανδία, οπού και πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, κερδίζοντας 3 αγώνες, ενώ είχε χάσει στο πρώτο φιλικό που έδωσε με 1-0 από την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ.

Το αποψινό θα είναι το προτελευταίο παιχνίδι που θα δώσει η ΑΕΚ, πριν τα πρώτα της ευρωπαϊκά παιχνίδια για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League (αύριο Δευτέρα 24/7 είναι η κλήρωση που η ΑΕΚ θα μάθει το ζευγάρι, τον νικητή του οποίου θα αντιμετωπίσει).

Ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει την ευκαιρία να κάνει αρκετές δοκιμές, αλλά και να δει πρώτη φορά με τα «κιτρινόμαυρα», τον Ροδόλφο Πισάρο, που είναι πολύ πιθανό να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του.

Το τελευταίο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν το 4-0 της τελευταίας αγωνιστικής των play offs της Super League, εκεί οπού η «Ένωση» σφράγισε και βαθμολογικά το πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ