Αποχαιρέτησε τον Φρέιρε η Πούμας (pic)

Αποχαιρέτησε τον Φρέιρε η Πούμας (pic)

Η μεξικάνικη ομάδα ευχαρίστησε τον Νικολάς Φρέιρε για όσα πρόσφερε την τετραετία που φόρεσε τα χρώματά της.

Στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Νικολάς Φρέιρε, με την Πούμας να ευχαριστεί τον 29χρονο Αργεντινό κεντρικό αμυντικό για την προσφορά του την τετραετία που φόρεσε τα χρώματά της.

«Σε ευχαριστούμε για την αφοσίωση και το πάθος που έδειξες την τετραετία που υπερασπίστηκες τα χρώματά μας. Σου ευχόμαστε τα καλύτερα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο μεξικάνικος σύλλογος στην ανάρτηση που έκανε για τον Νικολάς Φρέιρε.

Διαβάστε επίσης: Τι λένε στον Ολυμπιακό για τον Σέρχιο Ράμος

Το μόνο που απομένει πλέον είναι να ανακοινωθεί και επίσημα από τον Ολυμπιακό, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ώρες, όπως έχετε ενημερωθεί από to10.gr.

Ο Αργεντινός είναι ένας ποδοσφαιριστής που θέλει πολύ ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο Αντόνιο Κορδόν κίνησε τις διαδικασίες και ο Φρέιρε όταν επισημοποιηθεί η συμφωνία θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις και θα γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φρέιρε εκτός από τη φανέλα της Πούμας, έχει φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες των Αρχεντίνος Τζούνιορς, Τόρκε, Τσβόλε, Παλμέιρας και Κίτο, ενώ από το 2019 και έπειτα αγωνιζόταν στο Μεξικό με την Πούμας, με την οποία μάλιστα δεσμευόταν με συμβόλαιο συνεργασίας ως το 2025.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ