Τρεις «ερυθρόλευκοι» στέλνουν το μήνυμα τους για τις φωτιές (pic)

Τρεις «ερυθρόλευκοι» στέλνουν το μήνυμα τους για τις φωτιές (pic)

Ο Ολυμπιακός δείχνει την στήριξη του στο έθνος μας που ταλαιπωρείται από τις φωτιές, με τους Ντιέγκο Μαρτίνεθ, Αλέξανδρο Πασχαλάκη και Ζοάο Καρβάλιο να στέλνουν μήνυμα υποστήριξης.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να κέρδισε με μια τρομερή εμφάνιση την Ρέιντζερς μέσα στο Ibrox, όμως με όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα λόγω των πυρκαγιών, κανείς στο στρατόπεδο των «ερυθρολεύκων» δεν μπορεί να χαρεί το θετικό αποτέλεσμα.

Για αυτά τα γεγονότα πήραν θέση τόσο ο προπονητής της ομάδας Ντιέγκο Μαρτίνεθ, όσο και δύο παίκτες του Ολυμπιακού, ο Ζοάο Καρβάλιο και ο Έλληνας Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Διαβάστε επίσης: Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της επιβλητικής νίκης του Ολυμπιακού στο «Ibrox» (vid)

Ο Ισπανός τεχνικός είπε: «Είμαστε πολύ λυπημένοι από τα νέα που έρχονται από την Ελλάδα. Στέλνουμε τα συλλυπητήρια μας σαν ομάδα στις οικογένειες των θυμάτων των πυρκαγιών».

Την σκυτάλη πήρε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού που είπε: «Υπάρχει μια γλυκόπρικρη αίσθηση, από την μια η νίκη και από την άλλη τα τραγικά συμβάντα στην χώρα μας. Δεν μπορούμε να χαιρόμαστε.

Ενώ σχόλιο έκανε και ο μεγάλος πρωταγωνιστής της χθεσινής αναμέτρησης, Ζοάο Καρβάλιο: «Το μυαλό και η σκέψη μας είναι στις οικογένειες των θυμάτων από τις πυρκαγιές, παίξαμε και για αυτούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ